Ligi Şanlıurfaspor galibiyetiyle beraber kendi açısından kapatan ve Bolu'da çimlere bu sezon için son kez ayak basan Manisaspor, ligde kalmanın keyfini yaşıyor. -3 puan cezasıyla ve transfer yasaklarıyla başı sürekli dertte olan Tarzan, sezon içindeki kadro ve teknik adam değişikliklerine karşın ligde tutunmayı başardı. Ligin ilk devresinde çok vasat bir performans gösteren siyah beyazlılar, devreye kadar oynadığı 16 maçta sadece 3 kez galip gelmiş, sahadan tam 7 kez mağlup ayrılmıştı. Devre arasında hücum hattına yapılan transferler takımın kaderini değiştirirken, bu isimler arasından Perovic en etkili transfer olmasa da, en çok ihtiyaç duyulan anda gollerini kaydetmeyi başardı. 
ETKİSİZ BAŞLAMIŞTI
Devre arasında birçok transfer yapan ve hücum hattına Gökhan Sazdağı, İsmail Haktan Odabaşı gibi önemli isimleri kadrosuna katarak güçlenen siyah beyazlılarda, Slavko Perovic ilk haftalarında çok vasat performans göstererek taraftarın tepkisini toplamıştı. Manisaspor'la ilk maçına Ümraniyespor'u 5-2 mağlup ettiğimiz maçta çıkan Pero, sadece 8 dakika sahada kalabilmişti. Ardından Eskişehir deplasmanında da 11 dakika sahada kalan 27 yaşındaki hücum oyuncusu, fiziksel eksikliğiyle dikkat çekmişti. Bu 2 maçın ardından Slavko'ya ilk 11 şansı gelmiş ancak deneyimli golcü bu şansı tepmişti. Giresunspor maçında sahada 71 dakika kalan Pero golle buluşamamış ve takımının 2-1'lik mağlubiyetine engel olamamıştı. Bunun ardından gözden düşen Pero, 4 maçta kısa kısa süreler bulurken, bir dahaki ilk 11'ini Mersin İdman Yurdu maçında bulup, sahada 90 dakika kalmıştı. Perovic'in gole dönüşü bir sonraki hafta Samsun'da yaşandı.
GOLLERİ FARK YARATTI
 Samsun deplasmanından 1-0 geriye düşen takımının, 2-1'lik dönüşü için 85. dakikada bu sezon Manisaspor formasıyla ilk golünü kaydeden Pero, takımını ipten almıştı. Oynadığı son 2 maç ise siyah beyazlıları kümede tutacaktı. Balıkesirspor maçına kadar kısa kısa süreler alan Pero, Balıkesir deplasmanında ilk 11 çıkmış ve attığı müthiş golle Tarzan'ın 2-1'lik galibiyetinde büyük rol oynamıştı. Bir sonraki hafta Şanlıurfaspor maçında da ilk 11'de olan Perovic, penaltı kaçırdığı maçın 82. dakikasında kendisini affettirmiş ve 2-0'lık maç sonunu tayin etmişti. Son hafta Bolu'ya cezası sebebiyle gitmeyen Perovic, 2. yarıda sadece 3 gol atmasına karşın, en kritik noktalarda sahneye çıkarak yine taraftarın gönlünü kazanmayı bildi. 27 yaşındaki Sırp golcü, önümüzdeki sezon da Manisaspor formasını terletmeye devam edecek. 
Editör: TE Bilişim