KRAL ENGİN REKORLARI ALT ÜST ETTİ


HABER: MUSTAFA TATLI
Manisa 1. Amatör Lig'de Play Off final maçlarının ardından heyecan sona ererken, Süper Amatör Lig biletini alan takımlardan Killikspor'un başarılı golcüsü Engin Dağcı, lige adeta damga vurdu. Normal sezonda 45 gol atan, Play Off'ta ise Laleli'ye 1, Nurlupınarspor'a 2 gol atan Engin, sezonu 48 gol, 18 asistlik muazzam performansla kapattı.

AÇIK ARA YILIN EN İYİSİ

Gösterdiği performansla taraflı tarafsız yılın en iyi futbolcusu olan Engin Dağcı, Killikspor'un şampiyonluk hasretine rekorları alt üst ederek son verdi. Manisa futbolunda en gözde golcülerden olan ve birçok takımın transfer listesine giren Dağcı, taraftarları mest ederken, adeta rakiplerin korkulu rüyası oldu. 

"BU RAKAMLARA ALIŞIĞIM"

Başarılı golcü, Manisa Amatör TV'ye yaptığı özel açıklamada, "Bu tip gol rakamlarına alışığım. Daha fazla atabilirdim. Ama bu kadarı nasipmiş. Bu rakamlara tek başıma ulaşmadım. Hocam Sami Çelik'e, takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yanımızda olan başkanımız Muhammet Eren Hezer'e, yönetimimize, taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ederim. Camia olarak şampiyonluğa çok inanmıştık. Bu şampiyonluk, bizi destekleyen taraftarlarımıza hediyemiz olsun" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim