ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Süper Amatör Lig A Grubu ekiplerinden Kırkağaç Acaridmanspor’da oynayan Onur Tekgöz’ün Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Mehmet Topal’a benzerliği dikkat çekiyor. Yunusemre Belediyespor-Kırkağaç Acaridmanspor maçını izleyenler, 5 numaralı formasıyla mücadele eden genç stoperi Mehmet Topal’a benzetti. Onur, hem oyun tarzı hem de yüz benzerliği ile futbolseverlerin ilgi odağı oldu.

PERFORMANSIYLA BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR

Takım arkadaşları tarafından ‘Mehmet Topal’ diye anılan Onur, stoperde görev alırken, yerinde müdahaleleriyle takımının sivrilen oyuncuların başında geliyor. 1996 doğumlu genç yetenek için şimdiden birçok kulüp devreye girerken, başarılı stoper, ortaya koyduğu performansıyla profesyonel kulüplerin takibine girdi.

“BİR GÜN BENDE MEHMET ABİ GİBİ OLMAK İSTİYORUM”

Mehmet Topal’ı idolü olarak gördüğünü ve her maçını pür dikkat izlediğini belirten Onur Tekgöz, “Takım arkadaşlarım yakın çevrem beni Mehmet Topal’a benzetiyor. Bir gün kendisiyle tanışmayı çok isterim. Açıkçası hem saha içinde hem saha dışında futbol camiasına örnek olan böylesine kaliteli bir oyuncuya benzetilmek hoşuma gidiyor. İnşallah bende Mehmet abi gibi olurum ve Türk futboluna hizmet ederim. Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Hocamın verdiği görevleri layıkıyla yaparak takımıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Hedefim profesyonel liglerde forma giymek” dedi.

Editör: TE Bilişim