Hafta başından bu yana Ertuğrul Dilek Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren Kırkağaç Acaridmanspor’da moraller süper. Antrenör Selman Alkış, “Tüm takım Play-Off oynamayı çok istiyor, BAL Ligi’ni çok istiyor. 7’de 7 yaparak bu havayı yakaladığımızı düşünüyorum” dedi

Süper Amatör Lig A Grubu’nda 34 puanla 2. sırada yer alan Kırkağaç Acaridmanspor, pazar günü saat 14.00’te konuk olacağı Horozköyspor maçını kazanıp Play-Off’u garantilemek istiyor. Alışık olmadığı sentetik çime alışmak için hafta başından bu yana çalışmalarını Ertuğrul Dilek’te sürdüren Siyah-Beyazlılar’da iyi bir hava hakim.

ALKIŞ: “AVANTAJIMIZI KORUYACAĞIZ” 

Horozköyspor maçının son derece önemli olduğunun altını çizen takımın genç antrenörü Selman Alkış, yakaladıkları avantajı koruyacaklarını belirterek, “Saruhanlı ve Horozköyspor ile aramızda 3 puan fark var. Pazar günü önemli bir maça çıkacağız. Galip gelirsek Play-Off’u garantileyeceğiz. Bunu da gerçekleştirmek istiyoruz. Tüm takım Play-Off oynamayı çok istiyor, BAL Ligi’ni çok istiyor. Oyuncularımın 7’de 7 yaparak bu havayı yakaladığını düşünüyorum. Açık söylemek gerekirse Kırkağaç Acaridmanspor maçın favorisidir. Üç puan avantajını koruyarak vizeyi almak istiyoruz” dedi. Devre arasında Kırkağaç’a geldiğini hatırlatan Alkış, “Devre arasında Kırkağaç’la anlaştım. Gerçekten yöneticileriyle, futbolcularıyla, ilçesiyle güzel bir takım. İyi bir ortam var. 13 puanla aldığımız takımı 6. sırada 2. sıraya çıkartmak, ortak çalışmanın ürünü oldu” diye konuştu.

“SOTES-SARUHANLI MAÇINDA…”

Zirvede büyük önem taşıyan Sotes-Saruhanlı maçına ilişkin soruya ise Alkış, “Sotes buraya namağlup geldi. 16 maçın tamamında namağlup olarak geldiler. Sotes yüzde 80-90 galip gelecektir. İyi bir takım. Saruhanlı’yı yeneceklerini düşünüyoruz. İki maç da berabere biterse Play-Off’u biz garantiliyoruz. Ancak Sotes-Saruhanlı maçından çok, kendi maçımızı düşünüyoruz. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmek istiyoruz. Kimseye ihtiyaç duymadan Play-Off’a çıkma hedefindeyiz” dedi.

KAPTAN GÜRAY: “SADECE KAZANMAK İÇİN…”

Takımın başarılı kaptanı Güray da Horozköyspor maçına sadece kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Saruhanlı-Sotes maçını düşünmediklerini ifade eden Güray, “Selman hocanın gelişiyle takımdaki hava değişti. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Herkesin özgüveni yerinde. İnşallah bu maçı alacağız, Play-Off’u garantileyeceğiz. Play-Off’a çıkarsak BAL Ligi’ne de çıkarız” şeklinde konuştu. MUSTAFA TATLI

Editör: TE Bilişim