Spor Toto 3. Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, sezona Yomraspor deplasmanından aldığı 0-0'lık beraberlikle başlamıştı. Ardından hafta içi bayram öncesi Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu'nda Bergama Belediyespor'a 2-0 mağlup olarak kupaya veda eden Belediyespor'un ilk 2 maçtaki sallantılı sonuçlar taraftarı endişelendirmişti. Bayram sonrası evinde oynayacağı Kemerspor maçının hazırlıklarına başlayan ve günleri çift idmanla geçiren yeşil beyazlılarda, yeni transferlerden İsmail Köse endişelenecek bir durum olmadığını belirtti. 
"ZOR BİR LİGDE OYNUYORUZ"
Özel açıklamalarda bulunan İsmail: "Ligin ilk maçında iyi bir mücadele gösterdiğimizi düşünüyorum. Zor hava şartlarında oynadık. Yeni kurulan bir kadroyuz ve ligin daha başlarında tam performansımızı gösteremememiz doğaldır. Oyun sistemine ve birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Çok zor bir ligde oynuyoruz ancak ligin ilerleyen bölümünde gerçek gücümüzü göstereceğiz. "dedi.
"AMACIMIZIN FARKINDAYIZ"
Kupada alınan sonucun derece olmayacağını belirten İsmail: "Ben ve buraya gelen tüm arkadaşlarımın tek hedefi var; Ligde şampiyon olmak. Türkiye'de kupanın birçok kulüp üzerinde yük olduğu ve ilerlemenin dezavantaj olduğunu düşünüyorum. Bizim tüm konsantrasyonumuz ligde olduğundan kupadaki maçta tam performansımızı veremediğimizi düşünüyorum. Her şeyde bir hayır vardır ve kupada ilerlemeden, fikstrümüz içerisinde fazla maç oynamadan elenmemiz bence lige daha konsantre olabilmemiz için daha önemliydi. İlk maçta beraberlik almamız ve kupada elenmemiz Manisalı hemşehrilerimi endişelendirmiş olabilir ama hiç merak edilmesin. Biz kuvvetimizin ve amacımızın farkındayız. Kemerspor maçıya beraber çıkışımız başlayacak. Tek hedefimiz şampiyonluk." dedi. 
"MAÇIMIZA DAVET EDİYORUM"
Çalışmalarının devam ettiğini belirten Köse: "Bayram dönüşüyle beraber antrenmanlarda sıkı çalışmaya devam ediyoruz. Ben bireysel olarak iyi hissediyorum, iyi antrenmanlar yapıyoruz. Hafta sonunda tüm Manisalı futbolseverleri maçımıza davet ediyorum. Gerçek Manisa Büyükşehir Belediyespor'u sahada göstermek için gayret sarf ediyoruz, bizleri yalnız bırakmasınlar." ifadelerini kullandı. 
Editör: TE Bilişim