Bu sene mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk haftasında aldığı beraberliğin ardından evinde ilk maçına çıkıyor. Ligin ilk haftasında 6-1'lik bir galibiyet alarak liderliğe oturan ve tüm ligdeki gözleri üzerine çevirten Kemerspor karşısına mutlak galibiyet hedefiyle çıkan Belediye, kupadaki Bergama Belediyespor mağlubiyetinin ardından bayram arasını da geçirerek, Kemerspor maçı öncesi bir de hazırlık maçı yaptı. Perşembe günü Sökespor'u Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde ağırlayan yeşil beyazlılar maçtan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Yeşil-Beyazlı ekip maça Ersel, Mehmet Yılmaz, Ufukhan, Mehmet, Erhan Kara, Emir, Kaan Güdü, Umut Kaya, Alper Akçam, İsmail Köse, Ali Öztürk ilk on biriyle başladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un golleri 39.dakikada İsmail Köse, 43. Dakikada, Alper Akçam, 44. Dakikada Umut Kaya, 59.dakikada Kaan Güdü ve 63. Dakikada Erhan Kara attı. Konuk Sökespor’un tek golünü ise 6. Dakikada Hüseyin Çelik attı. Kemerspor maçının hazırlıkları bu maçla beraber tamamlanırken, Belediye yarın karşılaşacağı rakibine tam konsantre oldu. 
KEMER HIZLI BAŞLADI
Ligin en flaş girişlerinden birisini Kemerspor 2003 yaptı. Kozan Belediyespor'u ilk yarısı 3-1 biten maçta 6-1 mağlup eden mavi beyazlılar, lige ilk sırada giriş yaptı. Antalyaspor'un pilot takımı olan ekip birçok genç yeteneğe sahip ve hızlı bir ekip olarak dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezonu 9. sırada tamamlayan Kemerspor, bu sene en az Play-Off yarışının içinde yer almak istiyor. 2 sene önce Bursaspor U21 Takımı'ndan transfer edilen orta saha oyuncusu Deniz Ataç ilk 2 maçında 3 gol atarken, Lokman ve Sevcan da 2'şer gol kaydetti. Kupada Bucak Belediyespor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek geçen mavi beyazlılar, 3. Tur'a geçmeyi başarmıştı. Kemerspor'un kadrosunda eski Manisasporlu Oğuz Sabankay da bulunurken, takımın teknik patronluğunu Şenol Fidan yapıyor. 
BELEDİYE HAZIR
Sezona beklenenden yavaş bir giriş yapan ve ilk 2 resmi maçında galibiyete ulaşamayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Kemerspor maçına hazır. İlk maçta şov yapan rakibini mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetine ulaşmak isteyen yeşil beyazlılar, galibiyete odaklanmış durumda. Takımın son hazırlık maçındaki performansı beğeni toplarken, teknik heyetin de yüzü güldü. Oyuncularından memnun olan Levent Devrim'in hem son hazırlık maçındaki Çağrı gibi genç isimlere şans verebileceği öğrenilirken, hem de antrenmanlarda performansını yükselten Ali'nin ilk 11'de başlayabileceği öğrenildi. Geçtiğimiz 2 sezonda 4 kez karşılaştığı Kemerspor 2003'ü sadece 1 kez mağlup edebilen Belediye, diğer 3 maçtan 1 mağlubiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı. Rakibine karşı şanssızlığını kırmak isteyen yeşil beyazlılar, ev sahibi avantajını kullanmak istiyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor- Kemerspor 2003 Spor Toto 3. Lig 1. Grup 2. Hafta mücadelesi bugün 16.30'da Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanacak. Maçın hakemliklerini Burak Olcar, Mehmet Akıncık, Harun Pekyürek yapacak. Hakan Agar
Editör: TE Bilişim