Manisaspor PTT 1. Lig’in 15. haftasında karşılaştığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalarak son 8 maçında yenilmezliğini devam ettirdi. 
Manisaspor son 8 maçından 5 mağlubiyet 3 beraberlikle ayrıldı. Puanını 25’e çıkaran siyah-beyazlılar liderliğe bir adım daha yaklaştı.
Maçın ardından basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “Bugün iki ayrı duygu yaşıyorum maçın sonunda. Kaybettiğimiz iki puana mı? Aldığımız bir puana mı sevineyim? Beklediğimiz oyunu oynadık. Rakibin bize karşı kapanacağını biliyorduk. Bunun hazırlığını yaptık. İlk yarı elimize geçen fırsatı değerlendiremeyince sıfır sıfır biten ilk yarı oldu. İkinci yarı risk aldık. 75. dakikadan sonra, rakibe fırsat verdik. Buraya rakip bir puan almak için gelmiş. Biz gol atmak ve yememek için mücadele ettik. Lidere bir puan daha yaklaştık. 8 maça çıktık. Pazartesi 1461 Tarabzon maçına hazırlanacağız. Lig devam ediyor. Onu kazanıp ligde etkili olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Üst sıraları yakalayabilmek için önemli bir maça çıktıklarını belirten Hikmet Balioğlu, “Kazanmak istiyorduk. Ama kazanamadık. Buraya gelen takımlar bize karşı kapanıyorlar. Kaybetmediğimiz bir periyot var. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Sonuçta karşımızda kapanan bir takım olduğu için hücum da yapamadığımız için ayağımıza fırsat da geldi. Simonek’in yakaladığı bir pozisyonu vardı. Atamadık daha farklı olabilirdi” dedi.
Oğuzhan Kayar ise şunları söyledi: 
“İki puan kaybettik. Aldığımız puanın değerli olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki 1461 Trabzon maçına konsantre olmaya çalışıyoruz.”

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Manisaspor’un yukarıyı hedefleyen bir takım olduğunu ve zor bir deplasmana geldiklerini vurgulayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Hasan Özer, “Manisaspor ciddi anlamda bize baskı kurdu. Ayağa top yapmanın neticesinde baskıyı kırdıktan sonra rahatladık. Oyuncularım üst düzey mücadele verdi. İkinci yarı aynı baskıyı kuracaklarını biliyorduk. Baskıyı hissettirmekten sonra iyi bir mücadele ettik. 60. dakikadan sonra iyi pozisyonlarımız var. Deplasmanda oynadığımız oyun sevindirici. Manisaspor’a da başarılar diliyorum. İnşallah başarılı olur” şeklinde konuştu.
Manisaspor’un iyi bir çıkış yakaladığını ifade eden Cihan Can, “Takım 7 haftadır yenilmiyordu. Güzel oynuyorlardı. Galibiyet için gelmiştik. Maçın ilk yarısı baskılı başladı. Oyuna ortak olduk. Güzel maç oldu. Manissopar başarılar dileriz” dedi.
Erkam Reşmen ise şunları söyledi: 
“Manisaspor’un 7 haftadır 5 galibiyet 2 beraberlikle güzel bir çıkışı vardı. Manisaspor iyi bir takım. Biz iyi oynadığımız maçlarda puan alamıyorduk. Bu hafta onu becerdik. Hep son dakika gol yiyorduk. Yenerek galip gelerek üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bizim hatalarımızdan dolayı Manisaspor iyi oynadı. Biz daha iyi olabilirdik.”

Editör: TE Bilişim