PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor ligin 9. haftasında karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u ilk yarıda bulduğu 2 golle mağlup etti.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “Bu gün kazandığımız için mutluyum. İstanbul maçına yaklaşık 8 gündür hazırlanıyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. Bizim için önemli bir galibiyet. Bu gün top rakipteyken çok iyi oynadık. Böyle maçları rahatlatmak için 1 gol daha atmak lazım. Önümüzde çok daha zor bir maç var. Yarın sabahta o maça hazırlanacağız. Taraftarımız da bugün çok iyiydi. Oyuncularımda mücadele ederek buna karşılık verdiler” diye konuştu.
Önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Manisasporlu oyuncu Perovic, “Galibiyet için bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Çünkü zor bir galibiyet oldu. Maçta çok pozisyonlarımız vardı. Belki farklı da kazanabilirdik ama buraya gelen taraftarımız için iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum” dedi.
Zor maçları iyi oynayan bir takım olduklarını dile getiren Manisasporlu bir diğer oyuncu Eray, “Maçtan öncede kazanacağımızı düşünüyorduk. Çok iyi bir galibiyet aldık. Mutluyuz. Bütün yakım arkadaşlarımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Kendileri için Manisaspor maçının çok önemli olduğunun altını çizen İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Kazanma planlarımız vardı. Kazanabilecek kapasitemiz de vardı. İl yarıya baktığımız zaman genel olarak iyiydik. Güzel bir golle de öne geçtik ama çok enteresan iki gol yedik. Ondan sonra futbol kaosa döndü. Hakem çok fazla taviz verdi. İkinci yarı maç maç olmaktan çıktı. Ama Manisaspor kazanmayı başardı. Sahada yöneten maç olarak yönetmedi. Hakem haricinde maçı idare edenler vardı. Biz kaybetmeyi de kazanmayı da bileceğiz. Türk futboluna bir katkımız olacaksa biraz daha futbolu iyi oynamayı becermemiz lazım. Hakemlerinde biraz daha oynatmayı düşünmesi lazım” şeklinde konuştu.
Manisa’ya liderlik için geldiklerini belirten İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Fevzi Özkan, “Maça çok iyi başladık. Golü de bulduk. Enteresan iki tane gol yedik. Biz de goller bulamadık. Üzgünüz. İnşallah Maraş maçını alarak üst sıralarda yer almak istiyoruz” dedi.
Maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Enver Cenk Şahin ise, “Rakiplerimizde puan kaybetmişken buradan 3 puan alarak liderliği hedefliyorduk. Çok basit goller yiyoruz. Umarım bunu azaltıp liderlik yolunda devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim