Spor Toto 3. Lig ekibi Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Tufan Kelleci, ligde 6 maçta da banko oynarken adeta görev adamı oldu. Çok iyi bir hazırlık kampı geçiren 22 yaşındaki futbolcu, oynadığı hırslı ve istekli futbolla takımına önemli katkı sağlıyor.

ERİŞ’İN DE GÖZDESİ OLDU

Hakan Şapçı döneminde sağ bekte forma giyen ve daha ilk maçtan ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Tufan Kelleci, Levent Eriş’in gelmesiyle de formasını kimseye kaptırmadı. Eriş’in Balıkesirspor maçında ön liberoda oynattığı Kelleci, son dönemde bu mevkide de üzerine düşeni yapıyor. Kendisinden beklentilere her defasında karşılık veren Tufan Kelleci, bu sezon 7 maçta 630 dakika görev alırken, Altay ile oynanan kupa maçında dinlendirilmişti. Tufan, sezon başında Somaspor’dan kadroya dahil edilmişti.

GÖZLER SAKARYASPOR MAÇINDA

Öte yandan cumartesi saat 15:30’da evinde konuk edeceği Sakaryaspor maçına odaklanan Büyükşehir’de hedef bu maçtan da galibiyetle ayrılıp 3’te 3 yapmak. Teknik Direktör Eriş, Bodrumspor ve Zara Belediyespor galibiyetlerinin takıma özgüven kattığını belirterek daha iyi oyunla daha iyi sonuçlar alacaklarını söyledi. Büyükşehir’de ayrıca sakatlığı bulunan Süleyman Numan Çarıkçı’nın tedavisi tüm hızıyla devam ediyor. Tecrübeli futbolcunun bu ay içerisinde takıma katılması bekleniyor.

Haber - Mustafa Tatlı

Editör: TE Bilişim