Haber: Hakan AĞAR
5-1'lik Çanakkale Dardanelspor galibiyetiyle keyiflenen Manisa Büyükşehir Belediyespor, hiç ara vermeden Yeşil Bursa maçının hazırlıklarına başladı. Yeni teknik direktör Levent Devrim oyuncularıyla daha kolay bağ kurabilmek için maçın ardından hiç izin vermeden antrenmanlara devam etmişti. Pazar günü Bursa'da oynayacağı maç için idmanlar devam ederken, takımın önemli oyuncularından Semih Durmuş, genel olarak durumlarını değerlendirdi. 
"ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK"
Hocalarının ilk maçında uyguladığı taktikle galibiyete ulaştıklarını belirten Durmuş: "Geçen maçımız hocamızın ilk maçıydı. Farklı bir taktikle oynadık ve onun sayesinde bu skora ulaştık. Özellikle 2. bölgede rakibimizi karşılayarak, kontra ataklarla sonuca gittik. Maçta 2-3'ü bulunca oyun iyice açıldı, daha da rahat oynadık. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Her gün ligde daha da iyi duruma geliyoruz. İniş çıkışlar olacak ancak ben daha hazır olduğumuzu düşünüyorum. Önümüzde önemli bir Yeşil Bursa mücadelesi var. O maçta da en iyimizi sahaya koyup, hedefimiz olan şampiyonluk doğrultusunda yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.
"HEDEFTEN UZAKTA DEĞİLİZ"
Rakiplerinin de kendileri gibi puan kaybettiğini ve bu yarışın çok uzağında olmadıklarını belirten Semih: "Hedeften uzakta değiliz. Şu dakikadan sonra direkt rakiplerimizle iç sahada oynayacağız. Herşey bizim elimizde. Her maçta geçen maçımızda olan arzuyla oynarsak, şampiyon oluruz. İçeride rakiplerimizle karşılaşmak bizim için büyük avantaj olacak." dedi.
"ÇOK ZOR BİR MAÇA ÇIKTIĞIMIZIN FARKINDAYIM"
Son olarak Yeşil Bursa maçını değerlendiren Durmuş: "Düşme potasında olabilirler ama çok iyi bir takım olduklarını biliyorum. Hepsi Bursaspor altyapısından çıkan oyunculardan kurulu bir kadroları var. Onların tek sıkıntısı genç oluşları. Yoksa çok yetenekli ve iyi oyuncularının olduğunu biliyorum. Ondan dolayı çok zor bir maça çıktığımızın farkındayım. Hak eden kazansın diyorum ancak tabii ki bizim kazanmamız gereken bir maç ve gerekeni yapacağız. Şampiyonluk hedefimize bu maçla beraber yaklaşmamız şart." şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim