Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olan ve bir sezonun ardından yeniden 3.lige yükselen Turgutluspor transfere başladı. Kırmızı siyahlılar ilk imzayı dış transferde Ankara Demirspor forması giyen Efşan Geçgin ile anlaştı. Profesyonel kariyerine Gençlerbirliği’nde başlayan sol bek oyuncusu Hacettespor, Aydınspor 1923, Bergama Belediyespor, Denizli Futbol A.Ş., Sakaryaspor ve Ankara Demirspor formaları giydi. 1 Süper Lig, 25 kez 2.lig ve 136 kez 3.lig maçına çıkan Efşan Geçgin 9 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.
"İYİ BİR İSMİ TAKIMA DAHİL ETTİK"
Turgutluspor Başkanı Hakan Sezer’in makamında gerçekleşen imza töreninde Efşan Geçgin 2 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza törenin ardından konuşan Başkan Hakan Sezer;” Efşan bildiğimiz bir oyuncu, hocamızın raporunda da yer alıyordu. İyi bir ismi takımımıza dahil ettik. Genç yaşına rağmen liglerde sürekli forma şansı bulmuş bir ismi kadromuza dahil ettik. Hocamızın raporu doğrultusunda transferlerimiz devam edecek” dedi. 2 yıllık sözleşme imzalayan Efşan Geçgin;” Turgutlu’yu ve Turgutluspor’u yakından biliyorum, beni bu formaya layık gören başkanıma ve hocama teşekkür ederim. Onları mahçup etmeyeceğim, iyi bir sezon geçireceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.
KALACAKLAR HALA BELLİ DEĞİL
Transfer konusunda ilk adımını atan Turgutluspor'da, hala mevcut kadrodan kimlerin takımda kalacağı da belli değil. Takım içinde büyük bir ekonomik sıkıntı olduğu bilinirken, kadronu çoğunun daha anlaşma sağlamadığı, yönetimin de birçok oyuncuyu daha aramadığı öğrenildi. Ferdi'ye önerilen rakamın kabul görmemesi ve çok düşük olması şampiyon oyuncularda sıkıntı yaratırken, oyuncuların yeni takım arayışına girdiği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim