BAL Ligi 9. Grup'ta fırtına gibi esen ve şampiyonluğunu haftalar öncesinden ilan eden Turgutluspor, yıl boyunca beklediği maça bugün çıkıyor. Spor Toto 3. Lig'e çıkmak için Play-Off Finali'nde Erokspor'la karşılaşacak olan Kasaba, bu maçtan galip ayrılması durumunda 1 sene aradan sonra profesyonel liglere geri dönmeyi başaracak. Grubundan son anda çıkmayı başaran Erokspor'u mağlup edip, kendilerini 2. şansa bırakmak istemeyen Kasaba, gözünü sadece alacağı galibiyetle ulaşacağı kupaya dikti. Ancak Erokspor'un da kolay bırakmaya niyeti yok.
EROK SON ANDA PLAY-OFF'A GİRDİ
BAL Ligi 10. Grup'ta son 2 haftadaki inanılmaz sonuçlar sonucu Çengelköyspor'u 2 puanla geçen Erokspor, 57 puanla tamamladığı grupta şampiyonluğunu son maçta ilan etmişti. 24 maçta 18 kez galip gelen, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde eden ekip, zor da olsa Play-Off'a çıkmayı başardı. İstanbul'u temsil eden Erokspor'un başında Metin Kayfın yer alıyor. Ligde oynadığı 24 maçta 45 gol atan ekip, kalesinde 19 gol gördü. 
KASABA 2. ŞANSA BIRAKMAK İSTEMİYOR
BAL Ligi Play-Off turlarında 12 grubun liderleri birbiriyle kura usulüyle eşleşiyor. 6 eşleşmenin galipleri direkt 3. Lig'e çıkıyor ancak mağlup olanlara da 1 şans daha tanınıyor. İlk maçta yenilmiş olan 6 ekip birbiriyle yeniden eşleşiyor ve o maçtan galip gelenler 3. Lig'e çıkan son 3 ekip olurken, mağlup olan 3 ekip de amatör ligde kalmayı sürdürüyor. Maçtan önce açıklama yapan Şapçı işi ilk maçtan bitirmek istediklerini belirtirken: "Sporcularıma güveniyorum. Erokspor’u yenerek işi play off’un ikinci aşamasına bırakmadan ilk maçta bitirmek amacındayız. Sezon başından bu yana arzuladığımız 3’üncü Lig’e yeniden dönmenin mutluluğunu yaşamak istiyoruz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz” demişti. Ligde 10 maçtır mağlup olmayan ve sezonu sadece 2 mağlubiyetle tamamlayan Turgutluspor, grubunu haftalar öncesinden şampiyon tamamlamıştı. Kadrosunda birçok yetenekli ve tecrübeli futbolcu bulunan Turgutluspor, 12 bin kişilik yeni stadının açılışını da 3. Lig'de yapmak istiyor. Turgutluspor taraftarı Karacabey'e akın ederken, verilen staddaki zemin koşulları isyan ettirdi. Diğer takımlara arenalarda maçlar verilirken, Turgutluspor'a "Köy zemini" verilmesi tartışmalara neden oldu. Herşeye rağmen kafası kupada olan kırmızı şimşekler, işi bu maçta bitirip şampiyonluk şarkılarıyla memlekete dönmek istiyor. Turgutluspor- Erokspor maçı tarafsız saha olan Karacabey İlçe Stadı'nda bugün 15.00'da oynanacak. Maçın hakemliklerini Murat Erdoğan, Ali Can Alp ve Arif Dilmeç yapacak. BAŞARILAR TURGUTLUSPOR. 
Editör: TE Bilişim