Turgutluspor'un lige başladığı hava bitti, kırmızı siyahlılar 2 haftalık mağlubiyet serisiyle taraftarını üzdü. Erokspor karşısında 88.dakikada gelen golle yenilen Turgutluspor iç sahadaki ilk yenilgisini aldı. Vasat bir oyun çizen Turgutluspor liderlik şansını elinden kaçırdı. Üst üste iki maç kaybeden kırmızı siyahlılarda maç sonunda hakemlere tepki yükseldi. Maçın baş hakemi ve kıdemli yardımcı hakeme tepki gösteren Turgutluspor cephesi puan kaybını hakeme bağladı.
"YETKİLİLERE İLETECEĞİZ"
Maç sonunda açıklamalar yapan kulüp başkanı Hakan Sezer; ”Çok iyi oynayamadık ancak bu bizim kendi sorunumuz. Hakem performansı kötüydü, alt liglerde maçların video kaydı yapılarak takip edilmesi gerekiyor. En üstten en alt lige kadar bütün takımlar hakem kararlarından şikayetçi. Maçın videosunu yetkililere ileteceğiz” dedi.
"HATALAR CAN YAKICI BOYUTA GELDİ"
Kendi performanslarından uzak olduklarını ifade eden deneyimli teknik direktör Özgün Kaya; ”Maçın belli bölümlerinde iyi belli bölümlerinden kötü bir grafik çizdik. İstediğimiz gibi oynayamadık, rakibimizin sahaya 3 puan için çıkacağını biliyorduk ve öyle de oldu. Onları tebrik ediyoruz, biz istediklerimizi tam anlamıyla sahaya yansıtamadık. Hakem konusunda ise bizimde beklemediğimiz şekilde ters kararlar çıktı. Saha içinde gördüğümüz kadarıyla pozisyonlara itiraz ediyoruz ancak sonuç değişmiyor. Tabi ki hakemler de hata yapacak ancak bu hatalar can yakıcı bir boyuta geldi. Bu maç bitti üzgünüz, önümüzdeki deplasman maçına odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim