Mücadeleci ve hedefi olan bir takım kurmayı planlayan Turgutluspor’da ikinci imza geldi. Turgutluspor Kozan Belediyespor’dan kanat oyuncusu Yaşar Yılmaz ile anlaşmaya vardı. Turgutlu Belediyesi Başkan yardımcısı ve Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer’in makamında gerçekleşen imza töreninde kendini kırmızı beyazlı yapan imzayı atan Yaşar Yılmaz;” Turgutluspor’a daha önce rakip olmuştum, iyi bir camiaya geldiğimi biliyorum. Burada başarılı olacağıma inanıyorum, taraftarın önüne çıkacağım maçı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.
Dış transferde bir çok oyuncuyla temasta olduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Hakan Sezer;” Yaşar yetenekli ve iyi bir oyuncu. İyi ekip kurma yolunda hocamızın raporu doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Her iki taraf içinde iyi bir anlaşma oldu” şeklinde konuştu.
25 yaşında ki kanat oyuncusu Yaşar Yılmaz profesyonel kariyerine Adana Demirspor’da başladı ve daha sonra Amed, Elazığ Belediye, Kayseri Şeker, Körfez İskenderunspor ve son olarak ta Kozan Belediyespor formalarını giydi. 101 kez 3.lig, 16 kez 2.lig forması giyen Yaşar Yılmaz kariyeri boyunca 11 kez golle buluştu.
Editör: TE Bilişim