Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmanın ilk yarısında Barbaros, Burak Can ve Semih'in golleriyle güçlü rakibini yenmeyi başarırken, İstanbul temsilcisinin tek golü 78. dakikada Eren'den geldi.
Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Kartepe kampında üçüncü hazırlık maçını Fatih Karagümrük ile oynadı. Karşılaşmayı kampı ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş de izledi.
Güçlü rakibi karşısında maça hızlı başlayan yeşil-beyazlılar 7. dakikada Barbaros’la öne geçti. 1-0.
36. dakikada farkı ikiye çıkaran Manisa BBSK’nın golü Semih’ten geldi. 2-0
Karşılaşmanın 39. dakikasında Berkin'in pasıyla ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Burak Can şık bir vuruşla durumu 3-0 yaparken ilk yarı bu skorla geçildi.
Karagümrük'ün gol çabaları 78. dakikada karşılığını buldu. 2. Lig ekibinde Eren'in ceza sahası dışından kaleye gönderdiği top kaleci Fatih'in üzerinden ağlara gitti. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manisa Büyükşehir Belediyespor sahadan 3-1 galibiyetle ayrılmayı başardı.

Yeni transferlerin uyumu güven verdi

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Kartepe'de devam eden kampında yeni transferlerin Karagümrük maçındaki uyumu yeni sezon öncesinde güven verdi. Güçlü rakibi karşısında etkili oyunun yanı sıra pozisyon zenginliği yaşayan yeşil-beyazlılar, Teknik Direktör Levent Eriş başta olmak üzere teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Farklı bir Büyükşehir izlettireceğiz

Karagümrük ile oynanan hazırlık maçını değerlendiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu söyledi. Sahadaki uyumun ve oyuncularının istekli olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Eriş, "Yoğun bir kamp dönemi geçiriyoruz. Haliyle oyuncularımızda zaman zaman yorgunluk olabiliyor. Hazırlık maçlarında skorun önemi olmasa da oyuncularımızın Karagümrük karşısında isteği ve arzusu bizleri gelecek adına umutlandırdı. Bu yıl taraftarlarımıza farklı bir Büyükşehir izlettirmek istiyoruz" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim