Şimdi artık bu mağlubiyetlere bir son vermek istiyoruz. Artık bu kadarı fazla! Ezeli rakibimizi evinde yenerek hem bu kötü seriyi sonlandırmak hem de ligdeki galibiyet serisini başlatmak istiyoruz.

Manisaspor, pazartesi akşamı konuk olacağı Karşıyaka derbisine kilitlendi. Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, bu maça oldukça iddialı hazırlanıyor. Bu iddianın ana sebebi, Karşıyaka’ya karşı son üç maçtır galip gelememiş olmak… Tarzanlar, artık taraftarının Karşıyaka’ya karşı olan galibiyet hasretini dindirmek için ant içti.

ONLAR DÜŞÜNSÜN

Elazığspor galibiyetiyle moral bulan ve deplasmanda da kazanıp seri yakalamanın hesabını yapan Manisaspor’da moraller iyi. Rakipte ise geçen haftaki yenilginin şoku yaşanıyor. Bu maçta kazanmaya odaklanan Siyah-Beyazlılar, rakibine karşı son üç maçlık şansızlığını da kırma amacında. Manisaspor, geçen sezon 3-2’lik skorlarla yenildiği ezeli rakibine bu sezonun ilk yarısında da 2-0 yenilmişti. Bu maçtan iki gün önce, Tahir Karapınar’dan boşalan göreve Taner Taşkın getirilmişti.

SAZDAĞI SİLAH OLACAK

Elazığ galibiyetinin mimarlarından biri olan ve form tutarak morallenen Gökhan Sazdağı ile yakından ilgilenen Taşkın, bu kritik maçta da bu oyuncudan yüksek performans bekliyor. Karşıyaka savunmasının sorunlarını enine boyuna masaya yatıran genç teknik adamın, haftalardır suskun kalan Subasic’i de bu maça özel hazırladığı kaydedildi. Genç teknik adam, orta alanda iyi bir uyum yakalayan Hakan Turan, Yusuf Akyel ve Hakan Barış üçlüsünü bozmayacak. Sol bekte de geçen haftanın iyilerinden Berk’e forma verecek. Öte yandan Taşkın’ın sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek Ümit Yasin Arslan’ın yerine Muhammet Sercan Türkeri’yi oynatmaya hazırlandığı kaydedildi.

Editör: TE Bilişim