Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonasına ilk kez katıldıklarını belirten Antrenör Çilem Gençtürk, " Salihli Belediyespor olarak Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'nda ilk defa mücadele etmemize rağmen takım halinde Türkiye dördüncüsü olduk ve tecrübe kazandık. Bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Zeki Kayda'ya çok teşekkür ederim. Şampiyonada derece kazanan bütün sporcularımı kutlarım " dedi. 
Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'nda grup finallerinde mücadele eden Fatma Nisa Karakaya, Öznur Coşkun ve Elçin Arıcan Bayanlar Takım Kata'da Türkiye dördüncülüğünü kazandı. Bayan Ferdi Kata'da Ezelnaz Üzmez ve Ferdi Kumitede Şeymatuğ Otlu Türkiye dördüncüsü, Ferdi Kumitede Ekin Durmuş ile Muslu Yavuz da Türkiye beşincisi oldu. Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'nda rakipleri ile başa baş mücadele eden Salihli Belediyespor Karate Takımı, turnuvanın yorgunluğunu Gemlik'te yapılan gezi ile attı. 
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilk defa katıldıkları Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'nda dördüncü olarak büyük bir başarıya imza atan Salihli Belediyespor Karate Takımı sporcuları ile Antrenör Çilem Gençtürk'ü tebrik etti.

Editör: TE Bilişim