Grandmedical Manisaspor’da kaptan Hüseyin Tok, 2. Lig ekibi Sancaktepe Belediyespor’a imza atmıştı. Bu haberimiz, camiada büyük yankı uyandırırken, tecrübeli stoper, ayrılığın perde arkasını anlattı.

“BU KADAR BEKLEMEK KARİYERİM AÇISINDAN SIKINTI DOĞURABİLİRDİ”

Manisaspor yönetimi ile yaptıkları son görüşmede şartların uyuşmadığının belirten Hüseyin, “Gönlüm Manisaspor’dan kalmaktan yanaydı. Ama şartlarımız uyuşmadı. Son üç haftadır bana gelen teklifler yoğunlaşmıştı. Bu kulüpleri bekletiyordum. Ancak her kulübün de a, b, c planı var. Bu saate kadar benimle anlaşılması gerekiyordu. Sadece ben değil iç transferde 5-6 oyuncu da benim gibi beklemedeydi. Bu kadar beklemek, kariyerim açısından ilerde sıkıntı doğurabilirdi. Bu anlamda da kendimi ailemi ve düşünmek durumundaydım. Transfer sürecimde yönetimin bilgisi vardı. Taliplerimle görüşürken, başkanımız Bülent Baygeldi’den izin aldım” dedi.

“MANİSA’YA VE MANİSASPOR’A AŞIĞIM”

Manisaspor’da 7.5 yıl geçirdiğini hatırlatan deneyimli oyuncu, “Buraya aşığım. Hayatımı burada idame ettiriyorum. Manisaspor defteri benim hayatımda hiçbir zaman kapanmaz. Ayrılmam üzücü. Manisaspor için gereken fedakarlığı yaptım. Bu saatten sonra yine yaparım” diye konuştu.
(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim