Yaklaşık 4 senedir Manisaspor'la ilgili köşeler yazıyorum. Hiç kimseye kişisel olarak bir hakaretim olmadı, ters hareketim olmadı. Kulüp açısından yanlış yapıldığını düşündüğümde yönetimi de yerin dibine soktum, kötü oynayanı da eleştirdim, kötü oynatanı da. Ancak bunlardan hiçbir zaman hiçbir çıkarım olmadı, kimsenin adına yazmadım, kimsenin adamı olmadım, kimsenin ne yazacağıma etki etmesine izin vermedim. Kısaca hatırlayın; geçen sene Başkan Mergen seçime girerken ben rakibine nazaran yönetim için daha doğru olduğunu düşünüyordum, Mergen bana öyle yaz dediği için değil, öyle inandığım için onu destekledim. Sonra da geçtiğimiz süreçte kötü yönetim gösterdiği için en çok eleştiren ben oldum, kimsenin adamı olduğum için değil, birilerinden BAHŞİŞ aldığım için değil, buna inandığım için yazdım. Ben onu o kadar eleştirmeme rağmen ağzından kötü söz çıkmadı, bunun işimin gereği olduğunu anladı. Şimdi konuya geleyim;
"BİRİLERİNİN PARALI ASKERİSİN"
Pazartesi günü Manisaspor idmanına gittim. İdman sırasında sevdiğim bir yönetici ağabeyimle muhabbet ederken Emre Öztürk TAKIM ÇALIŞMA YAPARKEN yanıma geldi. Hoca sahadayken, takım çalışıyorken geldi... Yo yo yanlış oldu; "GEL GEL BURAYA" dedi. "Ben senin ailene birşey mi yaptım?" dedi. Yazılarımı kast ediyordu herhalde. Baya iyi oynadığı için onu övmeliydim, yapmamışım sanırım. Sonra bahisleri arttırdı, iddiaları çıkarttı: "Birilerinin köpeğisin" dedi, "Birilerinin paralı askerisin" dedi, "Ayağını denk al, adam ol" dedi. Kelimesi kelimesine değildir belki bu yazdıklarım ama en önemli kısımları çektim, onlar bana yetti. "Birilerinin köpeği, paralı asker". Emre paşa bana bu yüzyılın ayarını verdikten sonra arkasını döndü, sesli bir biçimde çok güzel bir küfür de salladı. Tek kelime etmedim. Tek birşey sordum: "Kimin adamıymışım?". "Ben biliyorum" dedi. 
PROFESYONELLİK BUDUR
Şimdi burada bir mola veriyorum. Şunu söylemeden edemeyeceğim; arkadaşlar Manisa'da herhangi bir gerçek maç takipçisi Emre Öztürk'ün domine ettiği, iyi oynadığı maçı hatırlatsın, hiç hak etmediği bir yorum yaptığımı gördünüz mü? Gören varsa söylesin, eyvallah derim. Konu zaten o değil. Son maçta iyi oynuyordu, yazımda da söyledim hatta, kelimesi kelimesine şunu: "Bu maçta atıldığı dakikaya kadar bence idare eder, hatta başarılı bir performans göstermişti.Golü ve 2 pozisyonu daha onun yaptığı katlardan bulduk. Ancak daha 20'lerde sarı yiyen bir oyuncu bu kadar amatörce oynayamaz, hakkı yok. İlk yarıda sarı karttan sonra 2 kez daha atılacak pozisyona girdi. Atılmayı istedi, istediğini de takımın ona en çok ihtiyacı olduğunda aldı. Onun amatörlüğünü takım çekti." demişim, isteyenler siteden ya da gazeteden de bakabilir. Yiğidi öldür, hakkını ver usulü ne varsa yazmak benim GÖREVİM. Olur da yazmadıysam benim ayıbımdır. Bana Manisa'da bu denli büyük bir terbiyesizliği, rezilliği, çocukluğu yapabilme hakkı olan tek oyuncu vardır; Hakan Turan. Hakan gelse, istediğini söylese hakkıdır, hiç tek kelime etmem, bu yazıyı da yazmam. Uzun süre Manisaspor'da tek Manisalı olarak oynadı. Onu hep eleştirdim, hatta baya eleştirdim ama bu formada şampiyonluk yaşayan adamlardan olduğunu unutmadım. Ancak Hakan defalarca, binlerce kez şansı olmasına karşı bana tek kelime etmedi. Onun işinin futbol oynamak, benim işimin onu ve takımını eleştirmek, analiz etmek olduğunu anladı. Saygısını hiç bozmadı, neler yazsam da gıkını çıkartmadı. PROFESYONELLİK BUDUR.
HODRİ MEYDAN EMRE ÖZTÜRK
Ben uzun süredir sürekli Manisaspor ve Belediyespor yazdığım için takip ettiğim takımlardan bir çok sporcuyu tanıyorum, bazıları da arkadaşım ancak bu onların ağzından yazdığım, onların köpeği olduğum anlamına gelmez, onları da çok eleştirdiğim oldu ancak arkadaşlık ve işi ayırmayı bildik. Herkesin beğendiği birşey yoktur, menajerler futbolcularını koruduğu için az çok aynı şeyleri bana yakın zamanda söylediler, aldırmadım çünkü oyuncusunu korumak onun işidir ama futbolcu farklı. Şimdi ana konumuza dönüyorum. Ben birilerinin ağzından yazıyormuşum ya, ben birilerinin köpeğiymişim, paralı askermişim. Madem böyle ortaya "Kir at, izi kalsın" usulü bu saçmalıkları sallıyorsun Emre Öztürk. Hodri meydan. Sor az çok tüm futbolcu arkadaşların, yöneticilerin beni tanırlar. Benim birilerinden 5 lira para alarak yazıma birşey eklediğimi, birisi istediği için yazı yazdığımı, birileri benim efendim olduğu için seni kötülediğimi ispatlarsan gazeteciliği yarın sana yazacağım özür yazımla bitireceğim, işimi de bırakacağım. ANCAK ispat edemezsen, sen ayıbını kapatacak mısın? Sanmıyorum. Bu olay benim için hala kişisel değil, bunları yazarken de pek sinirli olduğum söylenemez. Seni yine kötü oynadığında eleştireceğim, sen herhangi bir gün iyi oynamaya karar verirsen öveceğim ama sen iyi biliyorsun ya, ben birilerinin adamıyım ya. Al sana fırsat, kanıtla, kalemi bırakıyorum. HODRİ MEYDAN!
Editör: TE Bilişim