Yeşilyurt mahallesinde Manisa 1. Amatör takımları Yeşilyurt Spor ile Salihli Gücü takımları arasında oynanan futbol maçının ikinci yarısında kulübede kalp krizi geçiren ev sahibi takımın kaptanı Ramazan Gündür, hemen yapılan kalp masajının ardından önce Alaşehir Devlet Hastanesine oradaki müdahalesinin ardından ise Salihli Medigüneş Hastanesi'ne kaldırıldı. Tecrübeli futbolcunun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

İLK MÜDAHALEYİ ANTRENÖRÜ YAPTI

Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan tecrübeli kaptan Ramazan Güldür karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan çıkmak istedi. Oyuncusunun isteğini olumlu karşılayan Yeşilyurt Spor Antrenörü Himmet Efe Cengiz, oyuncusunu oyundan aldı. Oyundan alındıktan sonra teknik heyet ve yedek futbolcuların bulunduğu kulübede dinlenen 35 yaşındaki Gündür, kalp krizi geçirdi. Oyuncusunun fenalaştığını gören antrenör Cengiz, yeterli sağlık heyeti bulunmaması nedeniyle oyuncusuna kalp masajı yaptı. Talihsiz oyuncu daha sonra Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ARKADAŞLARI DUA EDİYOR

Alaşehir Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerin ardından Gündür, Salihli Medigüneş Hastanesine sevk edildi. Tecrübeli oyuncunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kaptanın kalp krizi geçirmesi teknik heyet ve takım arakadaşlarında büyük üzüntüye sebep oldu. Takım arkadaşları kaptanlarının iyileşmesi için dua ediyor.
(Hüseyin Keskin:alasehirdegundem.net)

Editör: TE Bilişim