Salihli Belediyespor, geçtiğimiz sezon Milasspor’un kalesini koruyan tecrübeli kaleci Tugay Orhan’ı renklerine bağladı.

Manisa Süper Amatör Küme’de mücadele eden Salihli Belediyespor’da kale başarılı eldiven Tugay Orhan’a emanet edildi. Salihli Belediyespor’un altyapısında yetişen, 26 yaşında ve 1.90 cm boyunda olan Orhan, Salihli Belediyespor Tesislerinde düzenlenen törende kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan imzayı atarak yuvaya dönüş yaptı.

Salihli Belediyespor Sportif Danışmanı ve Futbol Şube Sorumlusu Murat Şahin, Tugay Orhan’ın iyi bir kaleci olduğunu belirterek transferin hem kulübe hem de futbolcuya hayırlı olmasını temenni etti.

Deneyimli kaleci Turgay Orhan da yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu ifade ederek, “Tekrardan Salihli Belediyespor takımına döndüğüm için çok mutluyum ve Salihli Belediyespor’un Bal Ligi’ne yükselmesi için elimden gelenin fazlasını yapacağım.” dedi.

GÖLMARMARA’DAKİ FECİ KAZADA ANNESİNİ KAYBETMİŞTİ

Geçmiş yıllarda Milas Belediyespor, Bodrum Spor, Ören Belediyespor, Ödemiş Belediyespor, Torbalı Spor’da forma giyen başarılı file bekçisi Tugay Orhan, geçtiğimiz günlerde Gölmarmara yolunda meydana gelen ve 15 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında 48 yaşındaki annesi Fadime Orhan’ı kaybetmişti.

Editör: TE Bilişim