Yeni sezon öncesi voleybolda transfere yoğunlaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor, alt yapıdan iki oyuncusunu A Takıma kazandırdı. Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu ile birlikte Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan’ın katıldığı imza töreninde, Ezgi Suçsuz ve Seda Demir ile profesyonel sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Voleybol Şube Sorumlusu Çalışkan, alt yapıya büyük önem verdiklerinin altını çizerek, “Bugünde iki genç oyuncumuzu A takıma alarak bunun örneğini gösterdik. İki oyuncumuz bu sene hem genç, hem da A takımımızda mücadele edecekler. Bu yıl kazanacakları tecrübeyle kendilerinin uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceğini düşünüyoruz. Amacımız alt yapıdan daha fazla oyuncu çıkarabilmek. Bunun mücadelesi içerisindeyiz. Oyuncularımız ve kulübümüz için hayırlısı olsun” diye konuştu.

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ
Alt yapıdan A takıma kazandırılan Ezgi Suçsuz ve Seda Demir, kariyerleri için önemli bir gün yaşadıklarını söylediler. Kendilerine olan güveni boşa çıkarmayacaklarını dile getiren iki genç oyuncu, kulüpte kupalar kaldırmak istediklerini söylediler.

RAKİPLER BELLİ OLDU
Öte yandan bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın rakipleri de belli oldu. Yeşil-beyazlılar, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Arma Yaşam Gençlik, Beşiktaş, FMV Işık Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Maltepe Yalıspor, Yeşilyurt, Arkasspor, Işıkkent, Karşıyaka, Rota Koleji ve Seramiksan’a karşı A Grubunda zirve mücadelesi verecek.

Editör: TE Bilişim