Kadayıfçılar, talihsiz bir yenilgi aldıklarını belirterek, “Her şeye rağmen iyi mücadele ettik. Çıkışa geçeceğiz. İkinci yarıya nasıl başladığımız değil nasıl bitirdiğimiz önemli” dedi.

Ankaraspor mağlubiyetiyle lige moralsiz başlayan Manisaspor, Şanlıurfaspor deplasmanına bileniyor. Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, ilk iki hedeflerinden sapmadıklarını belirtti. Ligin uzun maraton olduğunu bu tarz talihsiz mağlubiyetlerin doğal karşılanması gerektiğini ifade eden Kadayıfçılar, “Elbette çok üzüldük; ama önümüzde çok önemli bir Şanlıurfa maçı var. Bu maça odaklanmalıyız. Cezalı oyuncularımızdan faydalanabileceğiz. Yeni transferlerimiz de giderek uyum sağlıyor. İkinci yarıya nasıl başladığımız değil nasıl bitirdiğimiz önemli” dedi.

URFA’DA ÇIKIŞIMIZ BAŞLASIN

Öte yandan PTT 1. Lig'de 2013 - 2014 sezonu ikinci yarının ilk haftası Adana Demirspor - Boluspor mücadelesiyle tamamlandı. Müsabakayı ev sahibi Adana Demirspor 2-1 kazandı. Ankara’ya tek golle yenilen Tarzan, bu haftayı 34 puanla 5. sırada tamamladı.

Editör: TE Bilişim