Lider Jeopark Kula Belediyespor, ligin 19’uncu haftasında Kula Kapalı Spor Salonu’nda Balıkesir Temsilcisi Bigadiç Belediyespor’la karşılaştı. Müsabakayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Kula Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Melih Oğuz, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Bigadiç Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Demirbaş, Nazım Özyiğit ve çok sayıda voleybol sever izledi. Balıkesir ekibi karşısında zorlu geçen ilk seti 30-28’lik skorla kazanan lider, mücadelenin ikinci setinde daha istikrarlı oynayarak 25-14’lük set skoruyla durumu 2-0 yaptı. Son seti de 25-20 kazanan Jeopark Kula Belediyespor maçı da 3-0 kazandı. Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile ligdeki puanını 52’ye çıkartarak liderliğini sürdürdü.

Çayır’ın Öğrencileri Zirveyi Bırakmıyor
Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda Jeopark Kula Belediyespor rakiplerine attığı puan farkıyla zirvede yerini sağlamlaştırdı. Jeopark Kula Belediyespor Voleybol takımı Başantrenörü Mustafa Çayır ve öğrencileri ligin 11. haftasında devraldığı liderliği galibiyetlere süslüyor. Ligde tek yenilgisi bulunan Kula’nın Efeleri, aldığı bu son galibiyetle en yakın takipçisi Ziraat Bankası ile arasındaki puan farkını 10’a yükseltti. Jeopark Kula Belediyespor, ligde yakaladığı galibiyet serisini 15 maça çıkardı. Ligin sonunda ilk dört takımın katılacağı Play-Off maçlarına rahat çıkmak isteyen Mustafa Çayır ve öğrencileri galibiyet serisi sürdürerek, sezon sonunda efeler ligine yükselmek istiyor.

Başkan Tosun, “Heyecan Dolu Bir Sezon Geçiriyoruz’’
Ligde yakalanan galibiyet serisinden dolayı mutlu olduklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Jeopark Kula Belediyespor voleybol takımımız her zaman olduğu gibi rakibi aldığı galibiyetle bizleri yine sevindirdi. Voleybol takımımız, birçok güçlü rakiplerin yer aldığı ligde güzel bir seri yakalayarak liderliğini sürdürüyor. Kulalı voleybol severlerin ilgi ve heyecanla takip ettiği bir sezon geçiriyoruz. Bu başarılı sonuçların alınmasında yönetiminden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.


 

Editör: TE Bilişim