Makukula’dan gelen eksi 6 puan cezasını döndürmek adına somut adımlar atılamazken, rakipler, Fifa’lık borçlarını belediyeler ve iktidar kanalıyla ödemeye devam ediyor.
ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
TFF 1. Lig’de aldığı eksi 9 puan cezası ile küme düşmenin en büyük adayı olarak gösterilen Grandmedical Manisaspor, şehrinde üvey evlat muamelesi görmeye devam ederken, Tarzan’ın rakipleri FIFA’lık borçlarını, belediyeler ve iktidar partisi kanalıyla çözmeye devam ediyor.
BALIKESİRSPOR’DAN ANDRE SANTOS’A KRİTİK ÖDEME
Balıkesirspor Baltok, Andre Santos dosyasını kapatarak, eksi 6 puan cezasını önledi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, FIFA’da dosyası olan eski oyuncumuz André Filipe Bernardes Santos dosyasını kapattı. 2 Kasım 2017 tarihinde 300 Bin euro ödeme yapılan oyuncuya, bugün itibariyle 362 Bin 176 euro daha ödeme yapılmış ve dosya kapatılarak olası puan silme riski ortadan kaldırılmıştır. Bu süreçte kulübümüze kaynak yaratmak adına uğraş veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zekai Kafaoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” denildi.
ESKİŞEHİRSPOR’DAN CUMHURBAŞKANI’NIN YEĞENİ HAREKATI!
Kayyuma gitmek üzereyken, yeni yönetimini oluşturan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni İzzet Erdoğan’ı sportif direktör yapan Eskişehirspor ise eksi 24 puan cezasını durdurmak için ilk somut hamlelerini yaptı ve kulübe ihtar çeken Felix Michel’in 24 Bin Euro alacağının ödendiği açıkladı. Es-Es yönetimi, serbest kalacak olan en önemli oyuncuları Chikeluba Ofoedu’nun alacağının 1 milyon 160 bin TL’sini ödeyerek, bu oyuncunun da serbest kalmasını engelledi.
ELİN OĞLU İCRAAT YAPIYOR, BİZİMKİLER ÇÖKÜŞÜ İZLİYOR
Manisaspor’da ise durum, son derece belirsizlik içinde ilerliyor. Makukula’dan gelen eksi 6 puan cezasının geri döndürülmesi adına büyük zaman kaybı yaşanıyor. Yeni yönetimin oluşturulması adına şehrin ileri gelenlerinin yaptıkları toplantıdan somut adımlar henüz çıkmazken, şehrin öz kaynaklarından destek alamayan, istifası istenen Başkan Abdullah Mergen de hiçbir şey olmamış gibi görevine devam ediyor. Ayrıca göreve talip olan adayların da kulis yapmaktan başka bir icraat yapmaması, kaynak bulma noktasında kendilerine tam anlamıyla güvenememeleri, Manisaspor’u tarihin tozlu sayfalarına sürüklüyor.








 

Editör: TE Bilişim