Manisaspor, orta sahada arzuladığı ritmi nihayet yakalayabilidi… Hakan Barış ile Hakan Turan ilk kez bir maça 11’de birlikte çıkarken, 90 dakika boyunca takımın adeta omurgası oldu. Taşkın, iki Hakan’ın performansından son derece memnun

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da iki genç oyuncunun yükselen performansı teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sezon başından bu yana orta alanda aradığı ikiliyi bir türlü bulamayan Siyah-Beyazlılar, bu haftaki Orduspor maçında Hakan Barış ve Hakan Turan’ın başarılı performansıyla geçmişe göre daha derli toplu bir görüntü çizdi.

İKİSİ DE ARI GİBİ ÇALIŞKAN

Hakan Barış’a göre daha çok süre alan Hakan Turan, çalışkanlığı ve etkili pas yüzdesiyle oynuyor. Zaman zaman da top çalan Turan, sezon başından bu yana orta alanda Nenad’la birlikte en çok süre alan isimlerin başında geldi. Kartepe kampında kolu kırılan ve bu yüzden sezonun ilk iki haftasını kaçıran Hakan Barış ise Hakan Turan’a göre daha agresif ve hücum yönü güçlü… Bol bol şut atıp rakip kalede de gol arayan bir isim… Ne zaman süre alsa Manisaspor’u hücumda bir adım öne götüren Hakan Barış, Ordu maçında ilk kez 11’de yer alırken, sahanın en etkili isimlerinden biriydi. İki oyuncunun ortak özelliği ise arı gibi çalışkan olmaları… Disiplinden kopmayan ikilinin, orta alana belirgin bir ritim verdiği net bir şekilde gözleniyor.

DAHA ÖNCE 3 MAÇTA BİRLİKTE OYNAMIŞLARDI

Hakan Barış ile Hakan Turan, daha önce maçların belli bölümlerinde bir arada oynama şansı bulabildi. Manisaspor’un ilk galibiyetine imza attığı Kayserispor maçında 62. dakikadan sonra orta alanda birlikte oynayan iki yetenek, 3-2’lik Adanaspor maçının ikinci yarısında ve 3-3 berabere biten Antalyaspor maçının da son 12 dakikalık bölümünde beraber oynamıştı.

 

Manisaspor’un 9 haftada orta sahada oynattığı ikililer şöyle;

 

MANİSASPOR-ALANYASPOR: 0-3 (ZEKİ-ANIL)

BOLUSPOR-MANİSASPOR:4-0 (METİN-HAKAN T.)

MANİSASPOR-KAYSERİSPOR:2-1 (METİN-HAKAN T.) (Hakan Barış 62. dk. Metin’in yerine girdi)

ADANASPOR-MANİSASPOR:3-2 (METİN-HAKAN T.) (Hakan Barış 46. dk. Metin’in yerine girdi)

MANİSASPOR-ANTALYASPOR:3-3 (HAKAN T.-M. SARP) (Hakan Barış 78. dk. M. Sarp’ın yerine girdi)

ELAZIĞSPOR-MANİSASPOR:2-0 (HAKAN T.-M. SARP)

MANİSASPOR-KARŞIYAKA:0-2 (ZEKİ-METİN)

ŞANLIURFA-MANİSASPOR:1-0 (M. SARP-METİN)

MANİSASPOR-ORDUSPOR:1-0 (HAKAN T.-HAKAN B.)

Editör: TE Bilişim