PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor'da art arda gelen mağlubiyetler sonrası Manisaspor Yönetim Kurulu basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Manisaspor Yönetim Kurulu Başkanı Emre Hasgör, teknik direktör Kemal Özdeş'in ve futbolcuların çok başarılı olduğunu belirterek, "Eğer bir suçlu aranacaksa, suçlu aramanın gereği olmadığını düşünüyorum. Daha önce söylediğim gibi bu yönetim kurulu hiç bir şeyden korkmaz hiç bir şeyden çekinmez. Doğru bildiği neyse o yönde hareket eder. Belirlediği kriterler doğrular vardır" dedi.
"HOCAMIZA DA KEFİLİM"
Geçtiğimiz pazar günü oynanan TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında taraftarların yönetim aleyhinde attığı tezahüratları da değerlendiren Hasgör, "Pazar günü verilen en doğru tepki bizeydi. Tüm sorumluluk bizim. Oyuncularımıza verilen tepkileri görüyorum. Bu oyuncular Manisaspor'un yetiştirmiş olduğu çok değerli oyuncular. Hocamıza belirli tepkiler veriliyor. Hocamıza da kefilim. Manisaspor bir kontrat yapıyorsa, bu kontrat sonuna kadar devam eder. Ben, yönetim kurulu ve hocamızın başarılı olduğunu düşünüyorum. Hocamıza ve futbolcularımıza edilen küfürler var. Bu çok normal değil. Bu çocuklar bu takımı sıfırdan alıp buralara getirdiğini hepimiz unutuyoruz. Gencecik arkadaşlarımızın üzerine bir şehrin yükünü yüklüyoruz. Ancak dediğim gibi Hikmet Balioğlu bizim oyuncumuz Murat Gürbüzerol bizim oyuncumuz. Ben olduğum sürece bu kulüpten ne hoca ayrılacak ne de futbolcular kadro dışı bırakılacak. Bu işe beraber başladık, beraber sonlandıracağız" ifadelerini kullandı.
"9 MAÇIN 9'UNU DA KAYBETMEYE HAKLARI VARDIR"
Geçen sezonda da art arda gelen yenilgilerin ardından play-off'lara çıktıklarını hatırlatan Hasgör, "Sonuçta da o başarılı günü bize bu arkadaşlar yaşattı. Bu çocuklar çok değerli. Manisapor için sürekli bir şeyler yapmaya çalışan çocuklar. Personelimiz de öyle. Pazar gününün en doğru işi bana ve yönetim kuruluna verilen tepkiydi. Eğer bundan sonra da bir tepki verilecekse bana ve yönetim kuruluna verilmesi gerekiyor. Çünkü çok üzülüyorum. Bu gencecik çocukların Manisaspor için neler yaptığını biliyorum. Bu hafta çok eleştiri alıyorlar. Önümüzdeki 9 maçın 9'unu da kaybetmeye hakları vardır. Biz bu yetkiyi yönetim kurulu olarak onlara verdik. Hata yapabilirler. Daha da çok hata yapabilirler. Manisa'nın yetiştirdiği insanlar. Onlara sahip çıkmak zorundayız. Bu arkadaşlarımız 9 maç daha kaybedebilirler. Hiç bir sorun yok. Bu arkadaşlar Manisaspor'u sağlam temeller altına oturttular" şeklinde kaydetti.

Editör: TE Bilişim