14. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası, Güney Kore’nin Seul şehrinde gerçekleştirildi. Düzenlenen şampiyonada Milli Takımımız adına görev alan sporcularımız önemli başarılara imza atarak gururumuz oldu. 15-17 yaş kategorisinde başarılı sporcu, Ayşe Begüm Onbaşı altın madalya kazanarak turnuvada İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinlettirdi. Aynı kategoride Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin'den oluşan Trio Milli Takımımız ise turnuvada gümüş madalya kazandı.

Başarılı Sporculara Coşkulu Karşılama
Şampiyonada ülkemizi temsil eden milli takım kafilesi Adnan Menderes Havalimanı’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Elmalı, antrenör Gürkan Er ve Yasin Talay tarafından coşkuyla karşılandı. Antrenör Emire Özkan ve başarılı sporcular memleketleri Manisa’ya geldiğinde ise coşku bir kat daha arttı. Cumhuriyet Meydanı’nda sporcuları aileleri ve yakınları “Şampiyon” sloganları ile karşıladı. Mutluluklarını aileleriyle paylaşan şampiyon sporcuların sevinçleri görülmeye değerdi.

“Sporcularımızı Kutluyorum”
Düzenlenen şampiyonada kazanılan başarıların kendilerini onurlandırdıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, “Gerçekleştirilen şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor adına Milli Takım’da sporcularımızın yer alması bizler için ayrı bir mutluluk. Bunun üzerine bir de sporcumuzun altın madalya kazanması ve aynı kategoride trioda da gümüş madalya kazanması gerçekten çok büyük bir başarı. Gösterdikleri performansla bizleri onurlandıran değerli sporcularımızı ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah daha birçok şampiyonada sporcularımız Milli Marşımızı tüm dünyaya dinleterek, büyük başarılara imza atacak” ifadelerinde bulundu.
 
 

 
Editör: TE Bilişim