Ligde 19 maçta 9 gole ulaşan 25 yaşındaki başarılı forvet, “Levent hoca ful oynatınca bende özgüven oldu ve art arda goller atmaya başladım. Çünkü bir hoca sana güveniyorsa o güveni boşa çıkarmamak için daha çok çalışıyorsun” dedi

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un formda golcüsü İsmail Düzgün, yükselen performansını Levent Eriş’in kendisine verdiği özgüvene bağladı. Yomraspor ağlarını havalandırarak bu sezon ligde 9. golüne ulaşan 25 yaşındaki forvet, “Levent hoca beni tanıdıkça oynatmaya başladı. Ful oynatınca bende özgüven oldu” diye konuştu.
“BU GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM”
İsmail Düzgün, ilk hafta Sancaktepe maçında gol atarak lige iyi bir başlangıç yaptığını ancak daha sonra hem takım olarak hem de kendi performansı olarak bocalama dönemine girildiğinin altını çizerek, “Hakan hocanın gitmesi, Levent hocanın gelmesi derken bir alışma ve tanıma süreci oldu. İlk devre fazla forma şansı bulamadım ama ilk yarının sonlarına doğru oynadıkça maç tempomu buldum. Levent hoca beni tanıdıkça oynatmaya başladı. Ful oynatınca bende özgüven oldu ve art arda goller atmaya başladım. Çünkü bir hoca sana güveniyorsa o güveni boşa çıkarmamak için daha çok çalışıyorsun. Levent hoca zaten çok farklı bir hoca. Motive etme yöntemi çok iyi. Bana olan bu güveni boşa çıkarmayacağım. İlker abinin de gelişiyle takım daha da iyi oldu. Onun da bu gidişatta etkisinin olduğunu düşünüyorum” dedi.
“ÖNCE TAKIMIN BAŞARISI GELİR”
Geçen sezon Silivri’de 15 gol attığını, ilk yarıda da buna benzer bir gol grafiği çizdiğini hatırlatan İsmail, gol hedefinden önce takımın başarılı olması için çalıştığını belirterek, “İyi bir kamp dönemi geçirdik, sakatlandım ama takımla birlikte çalışmaları bırakmadım. Geçen sezon Silivri’de 8 gol atmıştım, bu sezon da 9 gole ulaştım. Hemen hemen aynı ortalama devam ediyor, geçen sene 15 gol atmıştım bu sene inşallah 15’i geçerim. Bu sene 20 gol olursa daha iyi olur. Ama öncelikle benim başarımdan önce takımımızın başarısı gelir. İlk devredeki havayı tam tersine çevirdik ve son haftalarda önemli puanlar topladık. Şu anda her şey çok güzel. Maddi ve manevi hiçbir sorunumuz yok. Play-Off’u yakalayacak güce sahibiz” şeklinde konuştu.
“TİRYAKİ İLE İYİ ANLAŞIYORUM”
Hücum hattına transfer edilen tecrübeli golcü Mustafa Tiryaki’nin kendi performansına ekstra katkı sağlayacağına inandığını da ifade eden İsmail, “Mustafa Tiryaki ile özelliklerimiz çok farklı. Hücumda çok yönlü bir oyuncuyum. O daha çok top saklayabilen bir oyuncu. Ben daha çok aralara koşu yapmayı seviyorum. Yomra maçında sonradan girdi ve anlaştığımızı düşünüyorum. O top tuttu, bende aralara koştum. Tabi kimin oynayacağına hocamız karar verir. Biz görev verildiğinde elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim