Geçtiğimiz sezon Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde Salihli Belediyespor’u 26’da 26 yaptırarak Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’ne yükselten Gül İlter, eski kulübüne icraya vermesinin ardından, kulüp yönetiminin kendisini hedef alan açıklamalarına sert tepki gösterdi.


“Salihli Belediyespor yönetimi gerçekleri çarpıtıp alınacak kötü sonuçlar sonucu günah keçisi arıyor” diyen İlter, “Voleybol kültüründen uzak insanların kaleme aldığı bu açıklamayı tebessüm ederek okudum. Takımımı zarara uğratmamak adına herhangi bir açıklama yapmama kararı almıştım. Ancak Salihli Belediyespor Kulübü yönetim kurulunun, şahsımı hedef alan ve basında yer alan açıklamalarını okuduktan sonra cevap hakkım oluştuğunu düşündüğüm için işbu açıklamaları yapma gereği duydum” dedi.


İlter, açıklamasına şöyle devam etti:


“Salihli Belediyespor yönetimi hiçbir zaman şahsıma uzlaşma talebi ile gelmedi. Hatta alacaklarım için yaptığımız başvuruyu bile itiraz ettiler. Takımın hiçbir sorunuyla ilgilenmeyen yönetim, beni ve sporcularımı karalayarak muhtemel küme düşmeye kılıf aramaktadırlar. Salihli Belediyespor yönetimi gerçekleri çarpıtıp alınacak kötü sonuçlar sonucu günah keçisi arıyor. Yönetim kurulunun keyfe keder kararı ile görevime son verilmesi üzerine sözleşme gereği ve yasal olarak almam gereken hakkımı almamın neresi tartışılabilir. Takımı şampiyon yayıp 1. Lig’e çıkardığım geçtiğimiz sezondan 4 maaş alacağım var. Bana her türlü haksızlık ve zorlukları yaşatan bu yönetim kurulunda ahım kalacak” dedi.

Editör: TE Bilişim