Bu yıl beşincisi kez düzenlenen ve 16 takımla başlayan turnuvada, Ahmetli, Akhisar, Alaşehir, Demirci, Kula, Köprübaşı, Salihli, Saruhanlı, Sarıgöl, Selendi, Soma, Şehzadeler, Yunusemre İlçe Müdürlükleri, İl Müdürlüğü Karması, İdari ve Mali İşler Şubesi ve Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nün takımları yer aldı.

İl Müdürlüğü kampüs alanındaki çim sahada oynanan final müsabakasına; İl Müdür Vekili Metin Öztürk, Müdür Yardımcısı Mustafa Gündoğar, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Turnuvada dört grup altında oynanan maçlarda, her grupta 4’er takım birbiriyle mücadele etti. Gruplardan 1. ve 2. olarak çıkan takımlar çeyrek finale kalırken finalde ise Demirci ve Saruhanlı İlçe Müdürlüğünün takımları karşılaştı. Kıyasıya geçen mücadeleyi 4-1 lik skorla Demirci Takımı kazandı.
Final maçının sonrasında turnuvaya katılan tüm takımlara katılımlarından dolayı teşekkür eden Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Metin Öztürk,

“İl ve İlçe Müdürlüklerinde görevli personeller arasında kaynaşmayı artırmak ve birlikteliği sağlamak amacıyla futbol turnuvasının bu yıl beşincisini gerçekleştirdik.
Sağlıklı bir yaşam için spor yapmayı destekliyor, İl Müdürlüğümüz bünyesinde yapılan sportif aktiviteleri geliştirmek amacıyla bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu turnuvalarla öncelikli amacımız teşkilat çalışanları arasında kaynaşmayı artırmak ve birlikteliği sağlamaktır.
Futbolda her şeyden önce önemli olan centilmenliktir. Görüyoruz ki İl ve İlçe Müdürlüklerinde görevli personellerimiz de düzenlenen bu tür sportif aktivitelerle aralarındaki dostluk, hoşgörü ve iletişim bağını daha da artırmıştır. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyor, birincilik kupasını alan Demirci İlçe Müdürlüğümüzün takımını kutluyorum” dedi.
 
 

 
Editör: TE Bilişim