Maçın ardından basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ilk yarıdaki pozisyonları değerlendiremedikleri için çok üzgün olduğunu belirterek, “Gücümüzü maçın tamamına yaymamız gerekiyordu. Maalesef bunu ikinci yarıda sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda Karabükspor daha iyi oynadı. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Biz de önümüzdeki maçlarda bunu telafi etmeye çalışacağız. Uzun süredir sahamızda yenik düşmüyorduk” ifadelerini kullandı.
Milli maçlar olduğu zaman antrenmanlara çıkamadığını ifade eden Hamza Hamzaoğlu, “Biz bir ekibiz ekibimde benden daha deneyimli daha tecrübeli hocalarımız var. Oyuncularımız her şeyin farkında ve bilincinde. Takımdaki arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor. Biz ikinci yarıdaki o düşüşe bir çözüm bulmalıyız. Yoksa benim burada olmayışımdan dolayı bir sıkıntı yok” dedi.
Maça iyi başladıklarını belirten Erkan Taşkıran, “İkinci yarı dengesiz oynadık. Gol buluruz mantığıyla oynadık Sonuçta bir pozisyonda golü yedik. Maçtan da koptuk. İnşallah önümüzdeki Kayserispor maçını kazanırız” diye konuştu.
Hayal kırılığına uğradıklarını söyleyen Sonko, “İkinci yarıda oyundan koptuk. Oyuna çok iyi başladık. İlk yarıda 2-3 gol atabilirdik. Kendimizi toparlamamız gerekiyor. Bundan sonra çok maçlara çok iyi hazırlanıp puanlar almamız lazım” dedi.

KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ
Bir çok pozisyona girip birini değerlendirebildiklerini ifade eden Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Oyunun hakimiyetini ele aldık. Oyuncularımızın göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İçeride büyük takımları yenmiş, çok iyi organize olan bir takıma karşı aldığımız üç puan bizim için çok kıymetli ve değerli” ifadelerini kullandı.
Zor bir deplasmanda oynadıklarını belirten Ahmet İlhan, “Akhisar Belediyespor içerisinde iyi oynayan bir ekip. Özellikle ilk yarı çok iyi oynadılar. İkinci yarı toparlandık. Buradan üç puan almak istiyorduk ve bunu başardık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.
İlk yarıda kötü oynadıklarının altını çizen İshak, “İlk yarıda fazla atak gerçekleştiremedik. Akhisar Belediyespor ilk yarı daha iyi oynadı. İkinci yarı oynadığımız oyunun daha da üstüne oynadık. Ve sonuç olarak da bir sıfır kazandık. Bu maçı unutup Eskişehir maçına hazırlanmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim