Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sahasında Fenerbahçe’ye mağlup oldukları maç sonrası yaptığı açıklamada, “Kendi takımımın oyun anlayışından memnunum. 3 tane gol yememize rağmen iyi bir oyun oynadık” dedi. 
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Akhisar Belediyespor sahasında ağırladığı Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “İstediğimiz kendi oyun anlayışımızı yapmaya çalıştık. Bölgesel baskı yapıp zaman zaman orta sahayı ve savunmayı 5’ledik. Kötü goller yedik. Ömer’i ve Muğdat’ı iyi kullandık. Tabii bu tip büyük takımlara karşı geriye düştüğünüz zaman oyunu tekrar forse edip toparlamak zor oluyor. Bazı gollerde de biz yardımcı olduk. Fenerbahçe haklı bir galibiyet aldı” dedi.
Bir gazetecinin, kaleci Fatih’in yediği hatalı gol ile ilgili sorusunu yanıtlayan Kafkas, “Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. 3 gol yedik, bu da o gollerden bir tanesi. Kendi takımımın oyun anlayışından memnunum. 3 tane gol yememize rağmen iyi bir oyun oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, Akhisar Belediyespor galibiyeti sonrasında yaptığı açıklamada, “Perşembe günü galibiyet almışsınız onun arkasından böyle bir deplasmanda böyle bir takımı yeniyorsanız eğer bu iyi bir sonuçtur bizim için” dedi. 
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda konuk olduğu Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 3-1’lik galibiyette sergilenen oyundan memnun olup olmadığıyla ilgili soruyu yanıtlayan Advocaat, “Biraz negatif bir soru ama anlayabiliyorum. En iyi maçımız değildi tabi. Perşembe günü galibiyet almışsınız onun arkasından böyle bir deplasmanda böyle bir takımı yeniyorsanız eğer iyi bir sonuçtur bizim için. En iyi oyunumuz olmasa da galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi.
Hakemler hakkındaki değerlendirmesi sorulan Advocaat, “Bu konuyla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Hakem olmanın zor olduğunu biliyorum. Bunu yargılayacak doğru kişi ben değilim. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Doğru kararları vermek federasyonun işi. Onlar en iyi hakemi seçmekte yetkili kişiler. Van Persie’nin pozisyonunu görmedim. Penaltı hakkında rakibin de Mehmet Topal’ın da bir hamlesi var. Fakat dediğim gibi bunu değerlendirecek kişi ben değilim” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim