ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Spor Toto Gelişim Ligi’nde 17 puanla 9’uncu sırada yer alan Manisaspor U17 Takımı, 10 Aralık Pazar günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile saat 11:00’de Kazım Karabekir Stadı 2 nolu sahada karşılaşacak. 17 puanla 13’üncü sırada yer alan Manisaspor U19 Takımı ise aynı gün saat 13:00’te aynı sahada Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Bu iki maç öncesinde yaşananlar, Manisaspor’un trajikomik olaylarına bir yenisini daha ekledi.
UÇAK TALEBİ ÇÖZÜME KAVUŞTURULAMAYINCA…
U17 Takımı Antrenörü Mustafa Özövgü, uzak deplasman olduğu için 1.5 ay öncesinden olası kış koşullarını öne sürüp, yönetime uçak yolculuğu için talepte bulundu. Sporcu velilerinin de bu yöndeki talebi bir türlü çözüme kavuşturulamayınca, iki takım deplasmana karayolu ile gitmek durumunda kaldı. Özövgü, bu durum karşısında maça gitmeme kararı aldı. Erzurum deplasmanı için bugün saat 10:00’da karayolu ile tesislerden yola çıkan U17-U19 takımları, aynı otobüste yer alırken, iki takımın maçına U19 Takımı antrenörü Erkan Bulut’un çıkacağı öne sürüldü. Kafilenin antrenörü olarak Erzurum’a giden Bulut, 11:00’de U17 maçına, 13:00’te de U19 maçına çıkacak ve buz gibi havada üç saat boyunca oyunculara taktikler verecek!
ÖZÖVGÜ: “TÜKÜRDÜĞÜMÜ YALAMADIM”
Manisaspor U17 Takımı Antrenörü Mustafa Özövgü, Erzurum’a gitmeme kararını kendi adına aldığını ifade ederek, “Bu kararımdan yönetimin haberi vardı. 1.5 ay önceden bir tane maça uçakla gitme isteğimizi iletmiştik. Çocuklarımızın sağlığı açısından, kötü hava şartlarından ötürü böyle bir talebimiz vardı. Yollar çok kötü ve buzlu. Çocuklarımızı riske atmak istemedim. Bu talebimizi değerlendirmeye aldılar ama olmadı. İki takım için 12 bin TL civarı uçakla gidiş-dönüş olabilirdi ama şimdi olunca 21-22 bin TL’yi buldu. Ben 45 gün önceden ‘uçak olmazsa kendi adıma bu deplasmana gitmeyi düşünmüyorum’ demiştim. Bu kararı kendim, bireysel olarak almıştım. Tükürdüğümü yalamak istemedim. Böyle bir karar aldım diye görevimizden ayrılmamız gerekiyorsa da ayrılırız” dedi.





 
Editör: TE Bilişim