HABER: MUSTAFA TATLI

Horozköyspor ile Donatımspor arasındaki kıyasıya şampiyonluk yarışını Horozköyspor kazandı. Grupta her iki takımın da aynı gol averajıyla birbirlerini yenmesiyle şampiyonluğu tek maç belirledi. Halil Onultmak Sahası’nda bir kez daha karşı karşıya gelen iki ekip, normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçın ardından penaltılarda son sözü söyledi. Penaltılarda Horozköyspor rakibini 5-4 yenerek grubunu şampiyon olarak tamamladı. Karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşayan Mor-Menekşeler, önümüzdeki günlerde yapılacak Süper Amatör Lig Play-Off müsabakaları öncesinde rakiplerine gözdağı verdi.

FENLİ: “HAK ETTİĞİMİZ BİR BAŞARIYDI”

Sezon başından bu yana ortaya koydukları performansı şampiyonlukla taçlandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Antrenör Nejat Fenli, “Süper Amatör Lig gruplarında 51 puanla şampiyon olan başka bir takım yoktur. Bu küçümsenmeyecek bir başarı. Oyuncularımın alınlarından öpüyorum. Hak ettiğimiz bir başarıyı elde ettik” dedi. Fenli, Bölgesel Amatör Lig’e giden yolun ilk ayağını şampiyonlukla geçtiklerini bundan sonraki süreçte daha dikkatli olmak zorunda olduklarını söyleyerek, “Bölgesel Amatör Lig’in en güçlü adayı biziz. Play-Off’ta da başarılı olup bu harika sezonu çifte şampiyonlukla kapatmak istiyoruz” diye konuştu.

YILDIRIM: “HOROZKÖYSPOR GERÇEĞİNİ HAFIZALARA KAZIDIK”

Başkan Osman Yıldırım ise bu başarıdan ötürü teknik heyet ve futbolcuları kutladı. “Horozköyspor gerçeğini hafızalara kazıdık” diyen Yıldırım, “Son yıllarda harika bir ivme yakalamıştık. Bunun tesadüf olmadığını bugün gördük. Emeğimizin karşılığını şampiyonlukla taçlandırdık. Donatımspor gibi kaliteli bir takımı geçerek bunu başardık. Asıl hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lig vizesini de alıp taraftarlarımızı mutlu etmek. Play-Off’larda tüm Horozköy’den destek bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim