HABER- MUSTAFA TATLI

Horozköyspor’da Atilla Özcan dönemi başlıyor. Akhisar Belediyespor’da tarihi başarılara imza atan tecrübeli teknik adamla masaya oturup anlaşan Mor-Beyazlılar, bu hafta resmi açıklamayı yapacak. Kulüp Başkanı Osman Yıldırım, Atilla Özcan’la büyük oranda anlaşma sağladıklarını belirterek, “İki taraf da şartlarını sundu, belirli oranda anlaşma sağlandı. Atilla hoca, takımımızın ilk yarıdaki maçlarının CD’sini izledi. Önümüzdeki hafta yeniden bir araya gelip kesin sonuca varacağız. İkinci yarı için uzun bir zamanımız var. En az 3 transferimiz olacak. Kocaçeşme ile aramızda büyük bir puan farkı yok. Doğru hamleler yaparak 6 puanlık farkı ikinci yarı kapatacağımıza inanıyoruz” dedi. 64 yaşındaki Atilla Özcan, Manisaspor, Bayrampaşa, Yeniçamdibi Gençlerbirliği, Burhaniyespor, Soma Sotesspor, Bergama Belediyespor, Uşakspor, Yeni Salihlispor, Altınordu, Mustafakemalpaşa, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Menemen, Somaspor ve Tatvan Gençlerbirliği takımlarında görev yaptı.

BURHANİYE’Yİ ELİNDEN KAÇIRDI: 1-1

Öte yandan Horozköyspor, Bölgesel Amatör Lig’in ilk devresinin son maçında Burhaniye Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Kümede kalma yolundaki rakibi Salihli Kocaçeşmespor’un evinde Gönen ile 1-1 berabere kalmasıyla önemli bir fırsatı tepen Mor-Beyazlılar, Burhaniye deplasmanında kaçırdığı gollere yanarken, etkili futboluyla devreye umutlu girdi.

 90+4’TE TUNCAY NET GOLÜ KAÇIRINCA…

Maça istekli başlayan Horozlar, 34. dakikada korner sonrasında gelen gole engel olamadı. Ev sahibi ekip, Serkan Akbakay’ın golüyle öne geçerken, Horozköyspor, bu gole 43. dakikada Mehmet Kavazoğlu’nun golüyle yanıt verdi: 1-1. Devreye moralli giren Mor-Beyazlılar, 90+4. dakikada karşı karşıya pozisyonda topu auta atan Tuncay ile galibiyet fırsatını kaçırdı. Maç boyunca Berat, Aykut, Mehmet ve Tuncay ile çok sayıda gol pozisyonuna girmesine rağmen galibiyete uzanamayan Horozköyspor, bu sonuçla puanını 8’e çıkardı ve Kocaçeşme’yi takibini sürdürdü.

 

 

 

Editör: TE Bilişim