Horozköyspor’da Üçüncü Fenli Dönemi

 

 

 

Süper Amatör Lig’in güçlü ekiplerinden Horozköyspor, geçen sezon Sanayispor’u çalıştıran Nejat Fenli ile anlaştı. Yeni sezonda da zirveye oynayan bir takım kurmanın hesaplarını yapan Mor-Menekşeler, iç ve dış transfer çalışmalarına başladı. Başkan Osman Yıldırım, Nejat Fenli’nin camiayı bilen bir hoca olduğunu belirterek, “Her iki tarafa da hayırlı olsun. Camiayı bilen ve kulüp işleyişimizi yakından tanıyan bir hoca ile anlaştık. Kahrımızı çeken bir hoca. Nejat Hoca’nın bilgi birikimine ve tecrübesine inanıyoruz. Yeni sezonda eskisinden daha iyi bir Horozköyspor olacak.” diye konuştu.

“YUNUSEMRE BELEDİYESİ’NDEN DESTEK İSTİYORUZ”

Horozköy’ün büyük bir semt takımı olduğunu anlatan Yıldırım, “Kısıtlı imkanlarla mücadele ediyoruz. Şampiyonluğa oynayan daha güçlü bir kadro kurabilmek için Yunusemre Belediyesi’nin desteklerini bekliyoruz. Horozköyspor vizyonu olan bir kulüp” dedi.

FENLİ: “KOŞAN, MÜCADELE EDEN BİR TAKIMIMIZ OLACAK”

Horozköyspor’da üçüncü dönemini geçireceğini kaydeden Antrenör Nejat Fenli ise “Yeniden Horozköyspor’da olduğum için mutluyum. Başkanım ve yönetim kurulunun güvenini boşa çıkarmayacağım. Kadro planlamasına başladık. Mütevazı bir takımımız olacak. Koşan, mücadele eden, izleyenlerin zevkle izleyeceği bir takım oluşturacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim