Manisa Süper Amatör Lig’de heyecan hafta sonunda başladı. Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Horozköyspor, Donatımspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Horozköy’ün gollerini Tuncay, Ferhat ve Burak atarken, Donatımspor’un golünü Onur (pen) attı.

Açılış maçı öncesinde Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Manisa Şube Başkanı İsmail Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Mersinli iki takıma ve hakemlere çiçek vererek başarılar dilediler. Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın her iki takıma da başarılar dileyerek, " Sezon boyunca kazasız belasız bir sezon diliyorum. Tüm maçların centilmence geçmesini istiyoruz. Sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu unutmayalım" dedi.  Öte yandan grupta alınan diğer sonuçlar şöyle; Saruhanlı Bld-Manisa İl Özel İdare:0-2, Kırkağaç-Turgutlu İstasyon:5-0, Sanayi-Halitpaşa:2-2, Muradiye Bld-Soma Sotesspor:0-3.

HOROZKÖYSPOR:3

DONATIMSPOR:1

STAT: Ertuğrul Dilek

HAKEMLER: Erdinç Kırıcı***, Fatih Dikbez***, İsmail Sarpkaya***

HOROZKÖYSPOR: Ahmet***, Tugay***, Rıdvan***, Çağdaş***,Hamza***, Mustafa***, Aykut*** (Burak ***) , Mutlu***, Alper***, Ferhat***, Tuncay***

DONATIMSPOR: Serhat*, Adnan*, Mert*, Ethem**, Mustafa*, Burak*, Yasin**, Onur**, Cihan*, Alaattin*, Taylan*

GOLLER: Dk, 10 Tuncay, Dk 65 Ferhat, Dk 85 Burak (Horozköyspor) Dk 25 Onur (pn) (Donatımspor) 

Editör: TE Bilişim