ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Bölgesel Amatör Lig’de Manisa merkezi temsil eden tek takım olan Horozköyspor, kaleci antrenörünün Riva’ya davet edilmesiyle büyük gurur yaşıyor. Mor-Beyazlılar’ın yardımcı antrenörü Mustafa Gümüş, pazartesi günü Riva’da başlayacak Türkiye Futbol Federasyonu B Amatör Kaleci Antrenörlüğü Kursu’nda yer alacak.

800 ANTRENÖR ARASINDA İLK 20’DE

Hafta sonunda oynanacak olan Dumlupınar Üniversitesi deplasmanının ardından İstanbul’a gidecek Mustafa Gümüş, kursta başarılı olup B lisansını almak istediğini söyledi. Yaklaşık 800 başvuru arasında ilk 20’de yer alan Gümüş, mesleğinde en iyi yerlere gelmeyi hedeflediğini ifade ederek, “Horozköyspor’un yardımcı antrenörü olarak böylesine seçkin bir kursa katılacak olmanın heyecanını yaşıyorum.  Yıllardır profesyonel liglerde kalecilik yaptım. 10-12 yıl profesyonel futbol oynadım. C lisansım vardı ve böyle bir kurs yapılacağını öğrenince başvurumu yaptım. Yaptığım başvuru kabul edildi ve puanlama sistemine göre ilk 20 antrenör arasında olmam, son derece gurur verici bir şey. Manisa’dan davet edilen antrenör oldum. Kursumuz cuma günü sona erecek ve Allah’ın izniyle kurs sonunda başarılı olup B lisansıma kavuşmak istiyorum. Hedefim kendi alanımda daha da yukarıya çıkıp geleceğin kalecilerini yetiştirmek” diye konuştu.

GEÇMİŞ KARİYERİ SAĞLAM

Mustafa Gümüş; Adana Demirspor, Göztepe, Soma Linyitspor, Balıkesirspor ve Yeşilovaspor’da profesyonel olarak oynadı. Aktif futbolculuğa veda ettikten sonra İzmir Çamdibi İdmanyurdu, Yeşilovaspor’da yardımcı antrenörlük yaptı.

 

Editör: TE Bilişim