ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Horozköyspor, hafta sonunda konuk olacağı Kocaçeşmespor maçına odaklandı. Dumlupınar beraberliği ile rakibinin 4 puan gerisine düşen Mor-Beyazlılar, zorlu maça mutlak galibiyet için çıkacak. Horozköy, bu tarihi randevuya taraftarlarını götürmeyecek.
“OLAY İSTEMİYORUZ”
Horozköyspor Başkanı Osman Yıldırım, iki takım arasında yaşanan rekabetten ötürü geçen sezon tatsız olayların yaşandığının altını çizerek taraftar organizasyonu yapmayacaklarını belirtti. Geçen yıl oynadıkları Play-Off maçında saha dışı olaylarla karşılaştıklarını ifade eden Yıldırım, “Salihli’de bizi nelerin beklediğini az çok tahmin edebiliyoruz. Eğer oraya taraftar götürürsek çok büyük olaylar çıkabilir. Bu nedenle üzerimize düşeni yapmak istedik. Her şeyin saha içinde belli olmasını istiyoruz. Sadece futbol öne çıksın istiyoruz. Herkes üzerine düşeni yapsın. Salihli emniyeti de takımımıza ve yönetimimize olası provokatif eylemlere taviz vermemeli” dedi.
“KAZANMAK ZORUNDAYIZ”
Salihli’de kazanıp puan farkını 1’e indirmeyi planladıklarını ifade eden Yıldırım, “Dumlupınar karşısında galibiyeti koruyamadık. Şansımızı azalttık. Bu maçı kazansaydık Salihli’de 1 puan bizim için iyi olabilirdi. Ancak şimdi tamamen kazanmamız gereken bir 90 dakikaya çıkacağız. Bitime az bir süre kaldı. Bundan sonra hata yapma lüksümüz kalmadı. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.
 

 
Editör: TE Bilişim