MUSTAFA TATLI

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda Horozköyspor, Ertuğrul Dilek Sahası’nda Donatımspor’u konuk etti. İlk maçta rakibini Sekiz Eylül Sahası’nda 2-1 mağlup eden Horozköy, rövanşta da aynı skorla galip gelmesini bildi ve bitime bir hafta kala büyük bir avantaj yakaladı.

ENVER VE AYKUT UÇURDU

Maçın 24. dakikasında Davut’un golüyle geriye düşen Horozköyspor, önce 30’da Enver ardından 35’te Aykut’un golleriyle galibiyete uzanmayı başardı. Mor-Beyazlılar, bu galibiyetle puanını 12’ye çıkarırken, şampiyonluk iddiasını son maça taşıdı. Donatımspor ise 4 puanda kalarak Bölgesel Amatör Lig umutlarını başka bahara bıraktı.

FENLİ: “SALİHLİ’DE TARİH YAZACAĞIZ”

Horozköyspor Antrenörü Nejat Fenli, perşembe günü Sart sahasında konuk olacakları Salihli Belediyespor maçını kazanarak işi diğer maçın sonucuna bırakmak istemediklerini belirterek, “Kocaçeşme ile aramızda 2 puanlık fark var. Olası puan eşitliğinde ikili averaj onlara yarıyor. Dolayısıyla bizim işi Kocaçeşme-Donatım maçına bırakmadan bitirmemiz gerekiyor. Bu maçı da kazanacağımıza inancım tam. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Bizi son düdüğü kadar destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Salihli’de tarih yazacağız” diye konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilişim