Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta Manisa merkezin tek temsilcisi olan Horozköyspor, kendi evinde konuk ettiği Dumlupınar Üniversitesi ile 1-1 berabere kaldı. Kütahya temsilcisi önünde maça çok iyi başlayan Mor-Beyazlılar, 5. dakikada Mutlu’nun golüyle öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla önde kapattı:1-0. İkinci yarıda oyundan düşen Horozköyspor’a cezayı 66’da Yusuf Güngördü kesti: 1-1. Kalan dakikalarda Horozköyspor baskılı oynasa da rakibinin kontra ataklarına engel olamazken, Mor-Beyazlılar, rakibin iki önemli gol pozisyonunda topları çizgiden çıkardı. Bitime dakikalar kala Tuncay’ın etkili kafasıyla kaleci Emrah’ı geçemeyen Horozköy, sahadan beklemediği bir sonuçla ayrıldı. Kümede kalma yolunda Salihli Kocaçeşmespor ile çekişen Mor-Beyazlılar, haftaya oynayacağı derbi öncesinde rakibinin tam 4 puan gerisine düştü. 
HOROZKÖYSPOR:1 
DUMLUPINAR ÜNV:1 
SAHA: Ertuğrul Dilek 
HAKEMLER: Enes Kulaksız, Ahmet Göçmen, Burak Celep 
HOROZKÖYSPOR: Mustafa Berk, Cihan (dk. 80 Yakup Gülgönül), Hamza, Yakup Budak, İbrahim, Ferhat (dk. 80 Tuncay), Halil, Ayhan, Mutlu, Rıdvan, Mehmet (dk. 58 Mustafa Gülyapı) 
DUMLUPINAR ÜNV: Emrah, Bülent, Yasin, Özer, Efecan (dk. 46 İshak), Aykan, Soykan, Yusuf Yıldız (dk. 52 Atakan), Sercan (dk. 46 Yusuf Güngördü), Orhan, Zeyd Arif 
GOLLER: dk. 5 Mutlu (Horozköy), dk. 66 Yusuf Güngördü (Dumlupınar)

Editör: TE Bilişim