MUSTAFA TATLI

Manisaspor, Altınordu maçına hazır. 30 puanla düşme hattının bir puan üzerinde yer alan Siyah-Beyazlılar, 7 maçlık galibiyet serisi yakalayan Altınordu karşısında kazanıp bitime iki hafta kala oldukça rahatlamak istiyor. Bucaspor’un Samsunspor deplasmanına, Denizlispor’un da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanına çıkacağı haftada iç saha avantajını kullanmayı planlayan Manisaspor’da moraller yüksek. Son iki haftada 4 puan çıkaran Tarzan, bu maçtan da iyi sonuçla ayrılıp istikrarlı grafiğini sürdürme niyetinde. Manisaspor’da sarı kart cezalısı Erdi Öner dışında eksik yok.

ALTINORDU İLE 21. MAÇ

1965-1966 sezonunda başlayan mücadelelerde her iki takımında 8’er galibiyeti bulunuyor. 4 maç beraberlikle noktalandı. Manisa’da oynanan maçlarda Manisaspor’un 4 galibiyeti bulunurken Altınordu’nun 3 galibiyeti bulunuyor. 2 maçta ise eşitlik bozulmadı. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Altınordu 1-0 kazanmıştı.

DENİZ ÇOBAN’LA BU SEZON ÜÇÜNCÜ KEZ

Pazar günü saat 16:00’da Altınordu ile oynayacağı karşılaşmayı Konya bölgesi hakemlerinden Deniz Çoban yönetecek. Karşılaşmada Çoban’ın yardımcılıklarını Cemal Bingül ve Ata Yıldırım yapacak. Maçın 4. hakemi ise Halil Sayın. Tarzan, Deniz Çoban’la çıktığı 7 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Çoban, 2-1’lik Denizlispor maçının yanı sıra 3-0’lık Karşıyaka maçının hakemiydi. Maçın biletlerinin satışına 1 TL’den devam ediliyor.

Editör: TE Bilişim