İlk Yarıyı 25. Dakikada Arif Çoban'dan yediği golle 1-0 mağlup kapatan Manisaspor, ikinci yarıda 5 dakikada bulduğu iki gol ile puanını 7'e çıkarıp turu atladı. Manisaspor 'un gollerini 53. Dakikada Yusuf ve 57.dakikada Sefa attı. Manisaspor bu galibiyet grubu ikinci bitirip A Grubunun lideri Tuzlaspor ile eşleşti. 
Manisaspor tarihinde ilk kez Türkiye kupasında gruplardan çıktı. Ligde zor günler geçiren Siyah-Beyazlılar yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktığı karşılaşmada rakibi Keçiörengücü'nü 2-1 yenip tur biletini kaptı. Bu sonuç ile grubunu 7 puan ile 2. Sırada bitiren Manisaspor, A grubunun lideri Tuzlaspor ile eşleşti. Son 16 eşleşmeleri tek maç üzerinden oynanacak. Manisaspor grubu ikinci sırada bitirdiği için Tuzlaspor maçını deplasmanda oynayacak.

MANİSASPOR'UN KASASI DOLACAK
Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16'a kalıp büyük bir başarı elde eden Manisaspor, aldığı Keçiörengücü galibiyeti ile kasasını doldurdu. Gruptaki son maçını kazanarak yaklaşık 100 bin TL galibiyet parası alacak olan Manisaspor ayriyeten son 16'a kaldığı için 400 Bin TL para daha alacak. Maddi olarak sıkıntılı günler geçiren Manisaspor Kupa'da atladığı tur ile kasasına yaklaşık 500 Bin TL'yi koyacak.

Editör: TE Bilişim