Süper Lig takımlarından Teleset Mobilya Akhisarspor, milli maç için verilen arayı TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile oynayacağı hazırlık maçı ile değerlendirecek. Yeşil-siyahlı ekip, 4 günlük iznin ardından çalışmalarına teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yeniden başladı. Antrenmana özel izinli olan Serginho, hafif ağrıları bulunan Olcan Adın ile Ümit Milli takımında bulunan Alperen Babacan katılmadı. Sabah antrenmanında topsuz egzersiz hareketleri yapan Teleset Mobilya Akhisarspor öğleden sonra 2. antrenmanını gerçekleştirdi. Yeşil-siyahlılar, Pazar günü saat 15.00’de TFF 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile Balıkesir Stadyumu'nda bir hazırlık maçı yapacak. 
"ÇOK ZOR BİR DÖNEME GİRİYORUZ"
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Okan Buruk, 7 maçta toplanan 13 puan ve ligdeki sıralamadan oldukça memnun olduğunu ifade ederek, “Daha ligin çok başındayız. 7 haftalık periyot hem bizim hem de diğer takımların tam olarak hazır olmadığı ve hazır olma yolunda ilerlediği bir dönemdi. Bu dönem içerisinde bu puanları toplamak önemliydi. Sezon başında kendimize bazı hedefler çizmiştik, bu hedeflerin en başında tabii ki önce rahat bir ortamda bulunmaktı. Hedeflerimizde üst sıralara tutunmak, alttaki gruba yaklaşmamak vardı. Bunu şu anda iyi bir şekilde yaptık, zorlu bir periyoda giriyoruz. Açıkçası Fenerbahçe maçı öncesi bu maçın çok önemli olduğunu özellikle oyuncularımızla paylaşmıştık. Çünkü çok zor bir döneme giriyoruz, Trabzon deplasmanı daha sonra yine hem kendi sahamızda hem de deplasmana gideceğimiz maçlar var. Yani baktığımızda 10 maçımız var ve 6’sı deplasmanda” dedi.
"DAHA YÜKSEK PUANLARDA OLABİLİRDİK"
Deplasmanda yapılan 3 maçta sadece 1 puan çıkardıklarını ancak bu puanın daha da üstünde olacak bir oyun sergilediklerini kaydeden Buruk, “Deplasman tablomuza baktığımızda aslında 1 puanımız var ama belki 9 puanla da bitirebilirdik. Ama burada skor üretemedik, topu içeri atamadık, çok gol pozisyonuna girdik. Hak ettiğimiz maçlar vardı ama gerçek olan da gol yedik. Yani özellikle Bursa ve Antalya maçları. Bursa ve Konya maçlarında ise oyuna hakimken, iyi oynarken yediğimiz goller biraz oyun olarak bizi geriye itti. Şuanda 13 puandayız ancak daha yüksek puanlarda olabilirdik. Önemli olan burada oynadığınız oyun, pozisyona girebilme ve rakibe pozisyon vermeme kabiliyetimiz. Son maçtaki Fenerbahçe karşılaşması oyun savunma anlamında çok doğruydu. Rakibimize pozisyon vermeden maçı bitirdik. Bunu geliştirip topun özellikle bizeyken ne kadar iyi şeyler yapabilirizin çalışması içerisinde olmalıyız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim