Akhisarspor Fenerbahçe Türkiye Kupası Final maçı bu akşam 20:30'da başlayacak. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği mücadele ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Finalistlerden Fenerbahçe daha önce 16 kez final oynayıp, bunlardan sadece 6'sında kupayı alırken, en fazla final kaybeden takım oldu. Teleset Mobilya Akhisarspor ise tarihinde ilk kez finalde mücadele edecek. Türkiye Kupası'nda şimdiye dek 21 farklı takım final oynadı, 14'ü şampiyonluğa ulaştı. Peki Akhisarspor Fenerbahçe Türkiye Kupası Final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
KUPADA FENERBAHÇE 7’NCİ, AKHİSARSPOR İLK PEŞİNDE
7’nci Türkiye Kupası’nı müzesine götürmek isteyen Fenerbahçe, yarın saat 20.30’da Yeni Diyarbakır Stadyumu’nda Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak. Cüneyt Çakır’ın yöneteceği maçta yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.
Fenerbahçe, 16 finaldeÿsadece 6’sında kupayı kazanırken, finalde en çok kaybeden takım oldu. En son 2012-2013 sezonunda Türkiye Kupası’nı kazanan Fenerbahçe, tarihinde ilk kez kupada final heyecanı yaşayacak olan Akhisarspor ile mücadele edecek ve kupanın 56’ncı şampiyonu belli olacak.

Editör: TE Bilişim