MUSTAFA TATLI
TFF 1. Lig’de yönetimsel zafiyetleri nedeniyle küme düşmenin en büyük adayı olarak gösterilen Grandmedical Manisaspor’da, hafta sonunda oynanacak Balıkesirspor Baltok maçı, son derece önem taşıyor. Pazar günü saat 18:00’de Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak zorlu mücadele, Tarzan’ın geleceği açısından hayat memat meselesi gibi bir 90 dakika olacak.
YA YOK OLMAYA YA DA UMUTLARA
Düşme hattının 9 puan gerisinde olan Siyah-Beyazlı ekibin, Balkes maçında mutlak galibiyetten başka bir seçeneği yok. Olası galibiyette ikinci devrenin planları daha güçlü ve umutlu bir şekilde yapılacak. Ayrılmayı düşünen bazı oyuncular ise alınan iyi sonuçla takımda kalmayı tercih edebilir. Ancak olası mağlubiyetin etkisi ise kulüpte çok şeyi değiştirmeye aday olacak. Başta tüm umutlarını kaybetmiş olacak olan Abdullah Mergen ve yönetimi olmak üzere, teknik direktör Fatih Tekke ile futbolcuların kulüpten ayrılması yüksel ihtimal dahilinde. Bu maçta olası kötü sonuç, sadece Mergen’in son umutlarını söndürmekle kalmayıp, Manisaspor’u uçuruma götürecek.
BİR MERSİN BİR ORDU GİBİ OLMAK İSTEMİYORSAK…
Bilindiği gibi Orduspor, böylesine kritik virajları geçemediği için amatör lige kadar düşmüştü. Mersin de düştüğü 2. Lig’de can çekişiyor. Dolayısıyla Balıkesirspor maçı Manisaspor için sıradan bir lig maçı olmayacak. Bu maçta ortaya konacak mücadele, alınacak sonuç, tüm şehri yakından ilgilendiriyor. Bu maçtan üç puan çıkması adına herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Siyah-Beyazlılar, tarihi virajda taraftar desteğine çok daha fazla ihtiyaç duyacak. Bu maçtaki parola şu olmalı: “Bu maçı kazan, ikinci yarıya umutla bak” olacak.

Editör: TE Bilişim