Sakaryaspor (0-0), Sultanbeyli (2-2), Orhangazi (2-0), Adliyespor (1-2), Kemerspor 2003 (2-1), Etimesgut Bld (0-0), Payasspor (0-0) kayıplarından sonra bir darbe daha geldi. Diyarbekirspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Büyükşehir, hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor.

 

HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin 15. haftasında konuk olduğu Diyarbekirspor’a 1-0 mağlup olarak kazanamama serisine ‘dur’ diyemedi. Art arda oynadığı 8. maçını da kazanamayan Yeşil-Beyazlılar, tecrübeli teknik adam Levent Eriş’le büyük bir hüsran yaşatıyor.

GERİ DÖRTLÜ ÇÖKTÜ

İlk yarısı golsüz sona eren maçın 13. dakikasında Samet Samancı talihsiz bir sakatlık geçirdi ve yerini İsmail Düzgün’e bıraktı. İkinci yarıda 70’te Serhat Cengiz çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra ev sahibi Diyarbekir, 75’te Adem Aydın ile golü buldu. 90. dakikada Şemsettin Ender Kılıç, kırmızı kart gördü ve Büyükşehir maçı 9 kişi tamamladı. Ayrıca sarı kart gören defansın bel kemiği Semih Durmuş da K.Maraş BBSK maçında cezalı duruma düştü. Maraş maçında geri dörtlüden Serhat Cengiz, Semih Durmuş ve Şemsettin Ender kart cezalısı oldu. Sakatlanan Samet’in de oynaması mümkün görünmüyor.

SAMET’İN DURUMU ÇOK CİDDİ

Maçın başında sakatlanan Samet Samancı’nın sakatlığının ciddi olduğu kaydedildi. Genç forvetin ön diz çapraz bağlarında yırtık şüphesinin olduğu, son durumunun bugün yapılacak MR sonrasında belli olacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim