Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kazanmak için geldiklerini ifade ederek, “Başarılı olamadık. Rakibi tebrik ediyorum. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaptılar. Biz bugün birbirimize daha yakın oynayamadık. Böylelikle rakibin pas yapmasına fırsat verdik. Oyuna hakim olamadık. 2. yarı üstün oynasak da verdiğimizi pozisyonların sıkıntısını yaşadık. Oyuncularımı iyi oynama çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarda eksikliklerimizi görüp telafi edeceğiz” dedi.

Yeşil-siyahlı futbolcu Sertan, iki takımında formda olduğunu belirterek, “Buraya en kötü beraberlik için gelmiştik. Atanın kazanacağı bir maçtı. Golü bulamadık. Rakibimizi tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yeşil-siyahlı futbolcu Ahmet Cebe, rakiplerinin iyi top oynadığını aktararak, “Biz de onlara çok geniş alan verdik. Pas yapmalarına izin verdik. Gol pozisyonlarına girdiler. Oyunda 90 dakika boyunca pas yapan, 3 puanı aldı. Haftaya oynayacağımız Beşiktaş maçına odaklanacağız” şeklinde konuştu.
Spor Toto Süper Lig’in 8. hafta karşılaşmasında Medical Park Antalyaspor, sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor’u ilk yarıda Vederson’un ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR CEPHESİ
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, oyunu belli yerde tutmayı hedeflediklerini ve bunu da başardıklarını söyledi. 
Topla öne çıkarken birkaç hata yaptıklarını kaydeden Aybaba, “Onun dışında yakaladığımız pozisyonlar var. İlk yarının son dakikasında Diaara’nın kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anıydı beklide. O golü atsak ya da, Tita'nın kaçırdığı penaltı gol olsa daha farklı bir maç kazanabilirdik. Kazanmak oyuncuyu teşvik ediyor. Birazda taraftarın teşvik etmesi gerekiyor. Bugünkü mücadele çok iyiydi herkes elinden geleni yaptı. Kazanarak devam etmemin avantajını kullanacağız. Önümüzdeki zorlu maçlara hazırlanacağız” şeklinde konuştu.
Aybaba, dolu tribünlere oynamak istediklerini de sözlerine ekledi.
Kırmızı-beyazlı futbolcu İbrahim Dağaşan, mutlu olduklarını belirterek, “Seriyi devam ettirdik. Karşılaşmaya iyi hazırlandık. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu.
Kırmızı-beyazlı futbolcu Zeki, 3 puanı almanın güzel olduğunu vurgulayarak, "Ama sahada zaman zaman oyunumuz iyi değildi. Seriyi devam ettirmek istiyoruz. Mutluyuz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim