“RAKİBE NEFES ALDIRMADIK”
Bilic, oyuna istekli başladıklarını belirterek, “Rakibe nefes aldırmadık. Birçok pozisyona girdik fakat golleri kaçırdık. Daha çok gol atmamız lazım. Genel performansımız iyi. Giderek günden güne durdurulması zor bir takım oluyoruz” ifadelerini kullandı.

“ŞAMPİYONLUK İÇİN HALA MÜCADELE EDİYORUZ”
Bir basın mensubunun, "Sezon başından beri birçok olumsuzluk var. Sezon sonu elde edilecek ikinciliği başarı olarak kabul edecek misiniz ?" sorusuna Bilic, "Şampiyonluk için hala mücadele ediyoruz. Fenerbahçe'nin avantajı var. Uzun süredir lider götürüyorlar. Matematiksel olarak şansımız olduğu sürece bu yarışın içinde olmaya çalışacağız. Ben bu sezon takımın iyi bir iş çıkardığını inanıyorum. Hem takım hem yönetim harika bir iş çıkartıyor. Kalan 8 maçtan mümkün olan en yüksek puanı almaya çalışacağız. Toplanan puanlar bizi nereye götürür göreceğiz" şeklinde cevap verdi.
Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak ise galibiyeti hak ettiklerini söyleyerek, "Bugün galibiyeti hak ettik. İlk dakikadan itibaren baskılı oynadık. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.
Beşiktaşlı futbolcu Atiba da bugünkü performanslarından dolayı memnun olduklarını belirterek, “İyi oynadık. İyi pozisyonları bulduk. Yine de bugün galibiyetle bitirmek bizi çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kötü bir futbol oyunuyla mağlup olduklarını belirterek, “Bu akşam son haftalardaki gibi hiçbir şey oynamadan bir maç oynadık. Bir kaç haftadır yeniliyorduk ama iyi futbol oynuyorduk. Bugün o futbolumuzdan da eser yok. Bir kaç haftadır UEFA Kupası'na gidebilir miyiz hayali bizim kendimizi gerçek anlamda görmemizi engelledi. İyi futbol oynamazsanız rakiplerinizin sizin yerinizi bildiriyor. Beşiktaş'ta bize bugün yerimizin ne olması gerektiğini bildirdi. Kendimizi iyi analiz etmemiz gerekiyor. Bir an önce toparlanıp eski günlerimizi yakalamamız gerekiyor. Biz mağlup olsak dahi iyi futbol oynamamız lazım" diye konuştu.
Hamzaoğlu, sonucun ne olursa olsun aynı şekilde oynamaya devam etmeleri gerektiğine değinerek, “Doğruları yapmamız gerekiyor. Bu işi toparlamamız lazım. Mağlup olabiliriz ama bu şekilde mağlup olmamalıyız" şeklinde konuştu.
Akhisar Belediyesporlu futbolcu Sonko ise bugün kazanmak için inanç eksikleri olduğunu söyleyerek, “Maçı kazanacağımıza inanmadığımızı düşünüyorum. Kötü bir futbol oynadık. Hocamızı hayalkırıklığına uğrattık. Ligden düşme potasından uzak kalmalıyız. Bu sorunları çözüp daha iyi sonuçlar almaya çalışacağız" dedi.
Akhisar Belediyesporlu futbolcu Kuate de bugün yeterince iyi olmadıklarını belirterek, “Savaşmak zorundaydık. Sahada hiçbir şekilde takım ruhunu gösteremedik. Kaybetmemize sebep oldu. Umuyorum ilerleyen haftalarda sorunları çözüp maçları kazanacağız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim